La Finestra sul Cel
1BREMA
Break de blat de moro
Snack lleuger i cruixent fet amb blat de moro i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....
Alubias negras en lata procedentes de agricultura ecológica. Ideales para condimentar al gusto, saltear, añadir en la sopa o tomar frías con ensalada. Al estar ya hervidas y preparadas son perfectas para cuando no se quiere pasar mucho tiempo en la cocina.
Alubias negras*, agua.
Calentar y condimentar al gusto. Una vez abierto, conservar en el frigorífico y consumir al cabo de 2 días.
kcal. | 72 |
---|---|
kJ. | 303 |
Hidrats de carboni | 8 |
dels quals, sucres | 0,5 |
Proteïnes | 5,3 |
Greixos: | 0,6 |
de les quals, saturades | 0,1 |
Fibra alimentària | 6,9 |
Sal | 0,01 |
La Finestra sul Cel
1BREMA
Snack lleuger i cruixent fet amb blat de moro i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....
Quinua Reial
QR029
Granola de coco i cacau dulcificada únicament amb sirope d'arròs, amb una textura que recorda la granola elaborada a mà. Ideal per als que amaneixen el dolçor de la fruita tropical del coco amb el cacau pur 100%. Rica en fibra i certificada com Gluten Free i Vegan. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.
La Finestra sul Cel
1SEZU
Llavors de carbassa pelades procedents d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, fibra i proteïnes són ideals per enriquir qualsevol plat o utilitzar en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
1HAT
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
Alce Nero
AN232
Deliciosos i sabres penne sense gluten elaborats amb ingredients ecològics, cultivats al nord d'Itàlia. Preparats amb una enginyosa tècnica de processament que aconsegueix conservar un sabor i una textura similar a la pasta de blat dur, però sense gluten. Ideal per combinar amb infinitud de salses i condiments. ...
Slendier
SLE08
T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.