Al·lèrbies negres en llauna

Ref: 1LANE
Quantitat: 400 gr
1,85 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 AGRICULTURA NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Alubias negras en lata procedentes de agricultura ecológica. Ideales para condimentar al gusto, saltear, añadir en la sopa o tomar frías con ensalada. Al estar ya hervidas y preparadas son perfectas para cuando no se quiere pasar mucho tiempo en la cocina.

Alubias negras*, agua.

* d' agricultura ecològica

Calentar y condimentar al gusto. Una vez abierto, conservar en el frigorífico y consumir al cabo de 2 días.

kcal.72
kJ.303
Hidrats de carboni8
dels quals, sucres0,5
Proteïnes5,3
Greixos:0,6
de les quals, saturades0,1
Fibra alimentària6,9
Sal0,01
Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1BREMA

Break de blat de moro

Snack lleuger i cruixent fet amb blat de moro i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

Quinua Reial

QR029

Granola de cacau i coco bio 100% Plastic free

Granola de coco i cacau dulcificada únicament amb sirope d'arròs, amb una textura que recorda la granola elaborada a mà. Ideal per als que amaneixen el dolçor de la fruita tropical del coco amb el cacau pur 100%. Rica en fibra i certificada com Gluten Free i Vegan. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1SEZU

Llavors de carbassa pelades BIO 100% compostable

Llavors de carbassa pelades procedents d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, fibra i proteïnes són ideals per enriquir qualsevol plat o utilitzar en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

Alce Nero

AN232

Penne de blat de moro i arròs sense gluten

Deliciosos i sabres penne sense gluten elaborats amb ingredients ecològics, cultivats al nord d'Itàlia. Preparats amb una enginyosa tècnica de processament que aconsegueix conservar un sabor i una textura similar a la pasta de blat dur, però sense gluten. Ideal per combinar amb infinitud de salses i condiments. ...

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.