Vivani

Vivani es la marca de chocolates ecológicos por excelencia que combina los mejores ingredientes con diseños artísticos, integrando siempre en su elaboración la sostenibilidad y la responsabilidad social.

Vivani

VI043

Crunchy Coconut - Barrita de xocolata cruixent amb coco

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI042

Dark & Creamy - Barrita de xocolata negre amb oli d'oliva

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI041

White Nougat Crisp - Barrita de xocolata blanc amb praliné i crocant d'avellana

Una deliciosa creació en forma de barrita. El crocant d'avellana posa el brotxa d'or a un cremós praliné amb xocolata blanc a base de beguda d'arròs. El seu alt contingut en avellana fa que a penes es noti que no conté llet de vaca. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI040

Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI038

Dark Nougat Croccante - Barrita de xocolata negre amb praliné i crocant d'avellana

La popular tableta de Xocolata Negre amb Praliné d'Avellana de VIVANI, en un pràctic format de barrita. Aquesta cremosa temptació ve acompanyada d'un crocant a base de tropes d'avellana torrada que li dona un toc cruixent a cada mossega. En no contenir llet de vaca, aquesta xocolata, ple a vessar d'avellanes, és apte per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI036

Black Cherry - Barrita de xocolata negre amb cirera àcida

Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI006

Xocolata Negre 70% amb Taronja BIO

Aquest xocolata negre amb un percentatge de cacau del 70 % captiva per l'aroma afruitat de l'oli essencial de taronja. La frescura dels cítrics i les notes herbals del cacau ecològic de la República Dominicana componen una simfonia singular. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI007

Xocolata Latte Macchiato Praliné BIO

La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI009

Xocolata Negre 68% Santo Domingo amb Menta BIO

Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI013

Xocolata amb Llet i Ametlla BIO

Les ametlles, com les avellanes, han anat sempre de la mà de la bona xocolata. En aquesta tableta, un suau xocolata amb llet embolcalla cruixents ametlles torrades amb pell. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI014

Xocolata amb Llet i Avellana BIO

El germà petit del nostre Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres. Els tropes d'avellana nou torrada li donen un toc cruixent i de fruits secs que equilibra la xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI029

Xocolata Negre 99% Panamà amb sucre de coco BIO

Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI031

Xocolata Blanco Cáñamo Caramel amb Flor de Sal BIO

El cànem, antany un element que despertava suspicàcies, ha viscut recentment un redescobriment com a ingredient versàtil. Les llavors de cànem d'aquest xocolata blanc d'ensucrament estan caramel·litzades, d'aquí la seva textura cruixent. A més, l'afegir una pizca de flor de sal manté el dolç dins dels límits d'allò agradable. El resultat és una xocolata única, ric en matisos; no hi ha cap producte comparable al mercat. Els que s'atreveixen amb el cànem i els cercadors de noves aventures gustatives no poden perdre's-ho. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI034

Xocolata Negre 75% Panamà amb Flor de Sal de Mallorca BIO

Amb el seu distintiu toc de sal, aquest xocolata negre amb un 75 % de cacau procedent de Panamà et trasllada a la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. D' aquest paratge únic, se n' extreu artesanalment una exquisita sal marina que floreix formant bells vidres a les salines de l' entorn. L'alt contingut en cacau ecològic de Panamà, molt aromàtic, i les notes de caramel i malta del sucre de coco generen un interessant joc de sabors. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI033

Xocolata Negre 62% amb Caramelo i Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI032

Xocolata Negre Superior 100% amb Nibs de Cacau BIO

El non plus ultra en cacau. Pasta de cacau, manteca de cacau, pedaços de cacau, i punt. Més pur no es pot. Amb una bona dosi de manteca de cacau s'aconsegueix que, malgrat la seva gran intensitat, la xocolata es funda suaument a la boca. El cacau d'origen dominicà és suau i lleugerament afruitat, per la qual cosa no obria el paladar i desatén un formidable esclat d'aromes a xocolata que, si es degusta com és degut, persisteix en boca, abans que els entrebancs de cacau se sumin a la festa amb el seu cruixent rústic. Un producte per als més xocolaters. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI030

Xocolata Blanc amb Vainilla Bourbon BIO

El millor xocolata blanc amb un intens aroma a vainilla. Aquesta creació d'una exquisita cremositat conté menys sucre i és menys dolç que altres xocolates blancs. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI028

Xocolata Negre 92% Panamà amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI027

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb Jengibre i Cúrcuma BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen amb varietats selectes procedents del Perú és una autèntica maravilla per la seva aroma. Els sabors especiats i picants del potent jengibre i de la cúrcuma, l'espècie de moda, casen a la perfecció amb el sabor singular, d'un fi amargor i amb notes de fruita seca, d'aquesta xocolata. Tot plegat, coronat amb les notes lleugerament malteses del sucre de coco. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI026

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI025

Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI023

Xocolata amb Llet Superior 37% Equador BIO

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata un sabor i una aroma únics que eclosionen en ensobrir-se a la boca. Un 37 % de cacau per als amants del bon xocolata amb llet. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI022

Xocolata Negre Superior 70% amb Arandans BIO

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, fa d'aquesta xocolata una experiència gustativa singular per la seva aroma característic. L' aranyó, un superaliment, acaba d' arrodonir aquesta creació amb un punt àcid i refrescant. Un 70 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI021

Xocolata Negre Superior 70% Equador amb Guindilla BIO

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata una aroma incomparable. A més, la guindilla seca li aporta un toc de picant intens. Un 70 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI020

Xocolata Negre Superior 70% Equador BIO

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata un sabor i una aroma únics que eclosionen en ensobrir-se a la boca. Un 70 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI019

Xocolata Negre amb Llet 50% Panamà amb sucre de coco BIO

Amb el seu alt contingut en cacau i el seu discret dolçor, aquesta creació sedueix els amants de la xocolata amarg i de la xocolata amb llet a parts iguals. Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel, el complement perfecte per a l'aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 50 % de cacau per convèncer els amants de qualsevol tipus de xocolata. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI018

Xocolata amb Llet 44% amb Caramelo i Sal Rosa de Maras BIO

Un delicat xocolata amb llet realçat amb sucre de coco, cruixents tropes de caramel i l'exclusiva sal rosa de Maras, originària dels Andes peruans. Dos sabors, dolç i salat, que contrasten en boca fusionant-se sobre el fons de xocolata amb llet en un esclat de sensacions. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI017

Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Ametlles BIO

Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI016

Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Avellanes Senceres BIO

Xocolata i fruits secs, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Avellanes senceres nouvinguts embolcallades en un cremós xocolata fosc, una autèntica delícia per als amants del bon xocolata negre. Amb un 55 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI015

Xocolata Blanc amb Arròs Inflat BIO

Cruixent arròs inflat recobert de cremós xocolata blanc. Per als amants dels sabors dolços i de sentir el cruixent entre les dents. Amb un toc de vainilla Bourbon. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI012

Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres BIO

Xocolata i avellanes, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Les avellanes senceres nouvinguts i un delicat xocolata amb llet formen una combinació perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI011

Xocolata amb Llet BIO

Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI001

Xocolata Cappuccino BIO

La xocolata amb llet realçat amb cafè italià i la xocolata blanc formen una cremosíssima combinació de dues capes ideal per als amants de la dolce vita. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI002

Xocolatada Negra amb Praliné d'Avellana BIO

Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI003

Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI004

Xocolata Negre 60% amb Casis BIO

El millor xocolata negre amb un 60 % de cacau, farcit d'una irresistible crema de grosella negra d'aromes afruitats. Una deliciosa eclosió de sabors àcids i dolços en boca. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI005

Xocolata Negre 60% amb Mazapán i Amaretto BIO

Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI008

Kids' Choc-Xocolata farcit de crema rica en llet BIO

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema rica en llet recobert de fi xocolata amb llet. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI010

Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI046

Xocolata Blanc per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI045

Xocolata amb Llet per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata amb llet de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. Contingut en cacau: 35 %. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI047

Cavi Quick-Cacao soluble en pols BIO

El favorit dels més petits i tot un clàssic que no pot faltar en cap llar. La beguda de cacau soluble en pols Cavi Quick de VIVANI es dissol fàcilment tant en llet calenta com freda. A diferència de molts productes semblants que es troben al mercat, Cavi Quick no conté lecitina com a emulgent gràcies a un innovador procés d'aglomeració. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI049

Crema de Xocolata i Avellana BIO

La Crema de Xocolata i Avellana de VIVANI és una crema de xocolata per untar com les de tota la vida, elaborada a base de productes ecològics de la millor qualitat. Un clàssic dels esmorzars amb un agradable dolçor, una irresistible textura cremosa i un intens sabor a avellana. Bio i amb certificació Rainforest.