Mozzarisella

Innovadora marca de alternativas vegetales al queso a base de arroz integral germinado cultivado en Italia, en pleno respeto de la salud, el medio ambiente y los animales.

Mozzarisella

MZ001

Mozzarisella clàssica vegan BIO

Deliciós preparat vegetal a base d' arròs integral germinat elaborat amb ingredients 100% d' agricultura ecològica. L' alternativa vegetal a la mozzarella d' origen animal, de sabor delicat i textura perfecta. Ideal per acompanyar amanides tallat a cubits; en pizzes es fon molt bé i es pot afegir als tradicionals entrepans vegetals. Gluten free.

MZ002

Mozzarisella crema untable clásica vegan BIO

Deliciós preparat vegetal a base d' arròs integral germinat elaborat amb ingredients 100% d' agricultura ecològica. L' alternativa vegetal al formac crema d' origen animal, lleuger, suau i sabres. Ideal per untar sobre torrades, preparar beixamel o salses cremoses per a pasta i cereals. Gluten free.

MZ003

Mozzarisella crema azul vegan BIO

Deliciós preparat vegetal a base d' arròs integral germinat elaborat amb ingredients 100% d' agricultura ecològica. L' alternativa vegetal al formatge crema blava d' origen animal, molt savi i cremós. Ideal per preparar aperitius originals, donar cremositat als plats de pasta o fins i tot, per preparar torrades amb formatge untable i nus trossets per sobre. Gluten free.

MZ004

Mozzarisella crema tipus mascarpone vegan BIO

Deliciós preparat vegetal a base d' arròs integral germinat elaborat amb ingredients 100% d' agricultura ecològica. L' alternativa vegetal al formatge mascarpone d' origen animal, menys calòric i amb un contingut en greixos molt inferior. Ideal per preparar tiramisú 100% veguen i per acompanyar el panettone. També es pot fer servir per a plats salats i altres postres dolces. Gluten free.