Té Hojicha BIO 100% plastic free

Ref: 1HOJI
Quantitat: 70 gr
6,73 €
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

ES-ECO-020 CV Agricultura NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, es continuen cultivant de manera tradicional les fulles utilitzades per a l'elaboració del te Bancha. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d' elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per abans, durant o després dels àpats. Plaent i aromàtic. Ara en envàs sense plàstic, amb interior de film compostable i exterior de cartró.

Té verd torrat ecològic

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de soja i sèsam.

* d' agricultura ecològica

Ferir l'aigua i afegir una culleradeta de Hojicha per persona. Deixar reposar 5 minuts i servir.

6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

3KUKI

Té Kukicha torrat 1 kg

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

La Finestra sul Cel

1TEVE

Té verd en filtre 25 bosses

El te verd xinès Dazhang Shan és una joia de la producció biològica. Es cultiva al cor del parc nacional Jiangxi, situat a 1.500 metres d'altitud. Amb un sabor subtil i una aroma fresca i intensa, en la cultura oriental des d'èpoques mil·lenàries és considerada una beguda indispensable per al cos i la claredat de la ment....

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té kukicha en filtre

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

1BUSSE

Té Sencha en filtres

Té Sencha en filtres elaborat a la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós. En aquesta regió, la família Nagata cultiva, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l' elaboració d' aquest te. El seu delicat procés d'elaboració garanteix un sabor lleuger i fresc, inconfundible i molt diferent del sabor que tenen els tes amb fermentació....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK043

Kombucha Lima i Jengibre BIO 750ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de llima i jengibre li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu procés d'elaboració, manté tots ...

La Finestra sul Cel

2ACIUME

Vinagre de umeboshi 500 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

Voelkel

VK031

Smoothie verd de mànec, kale i espinacs BIO

Cremós smoothie compost per ingredients triats acuradament, que combina a la perfecció el sabor afruitat del mànec, el toc picant de l'arrel de genoll, i la textura de la col ritzada i l'espinac. Aquesta gamma de smoothies verdes, sense sucre afegit, utilitza només ingredients frescos de la més alta qualitat alemanya, lliures d'organismes genèticament modificats i procedents d'agricul...

Preu base -15%

BioHappy

BHP125

Sabó sòlid facial plastic free

Per a una neteja suau del rostre, apta per a tot tipus de pells. Enriquit amb oli d' ametlles bio i manteca de karité i cacau bio, no resseca la pell i ajuda a eliminar les restes de maquillatge. Deixa una agradable fragància afrutada en el rostre. Certificat Natrue.

La Finestra sul Cel

1GRES

Grissines integrals de sèsam

Grissines integrals amb sèsam procedents d' agricultura ecològica. Sabres i cruixents, elaborats amb farina integral i oli vegetal. Presentats en còmodes minipacks per menjar a qualsevol hora i lloc....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1BUSSE

Té Sencha en filtres

Té Sencha en filtres elaborat a la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós. En aquesta regió, la família Nagata cultiva, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l' elaboració d' aquest te. El seu delicat procés d'elaboració garanteix un sabor lleuger i fresc, inconfundible i molt diferent del sabor que tenen els tes amb fermentació....

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

La Finestra sul Cel

1TEVE

Té verd en filtre 25 bosses

El te verd xinès Dazhang Shan és una joia de la producció biològica. Es cultiva al cor del parc nacional Jiangxi, situat a 1.500 metres d'altitud. Amb un sabor subtil i una aroma fresca i intensa, en la cultura oriental des d'èpoques mil·lenàries és considerada una beguda indispensable per al cos i la claredat de la ment....

La Finestra sul Cel

3HOJI

Té hojicha 1 kg

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, té foques. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d' elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

3KUKI

Té Kukicha torrat 1 kg

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....