Sojade

Sojade es una marca familiar de productos vegetales y ecológicos, fabricados en Francia. Con base de soja y elaborados con ingredientes de la máxima calidad, te ofrecemos una amplia gama de yogures vegetales y bebidas de soja, en diferentes formatos y sabores. Sin gluten y sin lactosa, apto para veganos.

Sojade

SJA07

Yogur de soja natural 400g

Gaudeix d' aquest deliciós iogurt vegetal natural en un format de 400 g que s' adapta a tots els usos, desitjos i apetits. Totalment ecològic, és una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Alt contingut en proteïna vegetal. Baix en matèria grassa i naturalment baix en greixos saturats. Sense gluten. Soja francesa no OMG.

Sojade

SJA08

Yogur de soja sabor albaricoque 400g

Gaudeix d'un deliciós iogurt vegetal amb gust a albàricque en un format de 400g que s'adapta a tots els usos, desitjos i apetits. Totalment ecològic, és una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Font de proteïna vegetal. Baix en matèria grassa i en greixos saturats. Sense gluten. Soja francesa no OMG.

Sojade

SJA10

Yogur de soja sabor fresa 400g

Deliciós iogurt vegetal amb gust a fresa, combinació perfecta per gaudir en qualsevol moment del dia. Totalment ecològic, és ideal per a vegetarians i vegans. Font de proteïnes vegetals. Baix en matèria grassa i greixos saturats. Sense gluten. Soja francesa no OMG.

Sojade

SJA12

Yogur de soja sabor arándanos 400g

Deliciós iogurt vegetal amb gust a aranzems, combinació perfecta per gaudir en qualsevol moment del dia. Totalment ecològic, una ideal alternativa a la llet per a vegetarians i vegans. Font de proteïna vegetal. Baix en matèria grassa i naturalment baix en greixos saturats. Sense gluten. Soja francesa no OMG.

Sojade

SJA14

Yogur de soja sabor mango y coco 400g

Deliciós iogurt vegetal amb gust a mànec i coco, per donar-te un caprici en qualsevol moment del dia. Elaborat amb fruites en alta saboia. Font de proteïna vegetal. Baix en matèria grassa i naturalment baix en greixos saturats. Sense gluten. Soja francesa no OMG.

Sojade

SJA15

Yogur de soja natural estilo griego 400g

Deliciós iogurt vegetal natural que li donarà un sabor cremós al teu paladar. Una opció totalment saludable per a qualsevol moment del dia. Sense sucres afegits. Alt contingut en proteïna vegetal. Sense gluten.

Sojade

SJA16

Yogur de soja y vainilla estilo griego 400g

Deliciós iogurt vegetal amb gust a vainilla a l'estil grec, per a qualsevol moment del dia. Una opció totalment saludable que li donarà un sabor cremós al teu paladar. Alt contingut en proteïna vegetal. Sense gluten.

Sojade

SJA17

Yogur de soja y avellanas estilo griego 400g

Deliciós iogurt vegetal amb gust a avellanes a l'estil grec, per a qualsevol moment del dia. Una opció totalment saludable que li donarà un sabor cremós al teu paladar. Alt contingut en proteïna vegetal. Sense gluten.

Sojade

SJA19

Yogur de soja sabor arándanos y cereza sin azúcar 400g

Apetitós iogurt vegetal amb gust a aranyà i cirera sense sucre. Una opció totalment saludable per a qualsevol moment del dia. Perquè menjar sa també pot ser deliciós. Alt contingut en proteïna vegetal. Sota contingut en greix i en greixos saturats. Sense gluten.

Sojade

SJA20

Yogur de soja sabor plátano y maracuyá sin azúcar 400g

Apetitós iogurt vegetal amb gust a plàtan i maracuyà sense sucre. Una opció totalment saludable per a qualsevol moment del dia. Perquè menjar sa també pot ser deliciós. Alt contingut en proteïna vegetal. Sota contingut en greix i en greixos saturats. Sense gluten.

Sojade

SJA21

Yogur de soja natural 4x100g

Gaudeix d'un deliciós iogurt vegetal natural sense sucres afegits i totalment ecològic. Una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Alt contingut en proteïna vegetal. Baix en matèria grassa i en greixos saturats. Naturalment sense lactosa. Sense gluten. Soja francesa no OMG.

Sojade

SJA27

Kefir de soja sabor arándanos y cereza

El kéfir és una beguda curativa que millora la flora intestinal, facilita la digestió i contribueix al bon funcionament del sistema immunitari. Si a això li afegeixes la combinació de la soja amb aranyines i cirera, el resultat és una deliciosa experiència. Alt contingut en proteïnes. Soja francesa sense OGM. Sense gluten.

Sojade

SJA28

Nata de soja per cuinar 200ml

La nata és una especialitat culinària a base de soja d' origen 100% vegetal, una perfecta alternativa a la nata de llet, ideal per a vegetarians i vegans. Un ingredient culinari amb el qual podràs crear plats lleugers i creatius. Ideal per a plats de pastes, arrossos, salsa, beixamel, o postres. Sense sucres afegits. Alt en omega 3.

Sojade

SJA31

Yogur de soja natural sabor coco 400g

Prova el nou sabor irresistible de Sojade! Iogurt de soja natural amb coco, la tendència vegetal del moment per la seva textura i el seu deliciós sabor. Coco de comerç just procedent de Sri Lanka, sense sucre, additius ni aromes afegits. Font en proteïnes vegetals i gluten free.

Sojade

SJA36

Yogur de soja sabor fresa 150g

Prova aquest plaent i nutritiu iogurt vegetal amb gust a maduixes en qualsevol moment del dia. Les maduixes són molt beneficioses ja que contenen pocs greixos, molta fibra per ajudar a la bona digestió, molta vitamina C, que enforteix el sistema immune i són antioxidants . Totalment ecològic, és ideal per a vegetarians i vegans. Font de proteïnes vegetals. Baix en matèria grassa i greixos saturats. Sense gluten. Soja francesa no OMG.

Sojade

Iogurt de soja frambuesa i maracuyà 150g

¡Comença el teu esmorzar com mai! I també el teu snack de mig matí, el teu berenar o el teu postre. Aquest deliciós iogurt de Sojade amb gust a frambuesa i maragda és 100% ecològic, amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix contingut en greix i en greixos saturats. Sense gluten.

Sojade

SJA38

Yogur de soja sabor mango sin azúcar 150g

Et vas perdre aquest apetitós iogurt amb gust a mànec i a sobre sense sucres afegits? El mànec té el seu sobrenom de "rei de les fruites" perquè té gust delicat i naturalment ensucrat, un marrec color daurat i múltiples propietats per a la salut. Alt contingut en proteïna vegetal, font de fibra i vitamina C. Sense gluten.

Sojade

Yogur de soja sabor albaricoque 150g

Iogurt de soja sabor albaricoc però aquesta vegada en format de 150g, per menjar-te'l quan vulguis, on vulguis i amb qui vulguis. És una perfecta alternativa al iogurt tradicional, ideal per als qui vegans, intolerants a la lactosa o per als qui busquen una manera diferent de consumir proteïnes vegetals en aliments veritablement saludables. Baix en matèria grassa i en greixos saturats. Sense gluten. Soja francesa no OMG.

SJA40

Iogurt de soja sabor arandrans 150g

Aquest sabres iogurt vegetal amb gust aranès és una perfecta combinació, no només t'aporta un extraordinari sabor, sinó que a més cal sumar-hi la gran varietat de propietats boníssimes per al teu organisme. Font de proteïna vegetal. Baix en greixos i naturalment baix en greixos saturats. Sense gluten.

Sojade

SJA41

yogur de soja sabor mango y melocotón BIO 150g

Deliciós iogurt vegetal amb gust a mànec i selocotó, una exòtica combinació amb un extraordinari sabor per prendre en qualsevol moment del dia. Font de proteïna vegetal. Baix en greixos i naturalment baix en greixos saturats. Sense gluten i amb soja francesa no OMG.