• -10%

Grissines integrals d'espelta

Ref: 1GRAF
Quantitat: 200 gr
4,09 € 10% de descuento
3,68 €
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura UE / NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Grissines integrals d' espelta procedent d' agricultura ecològica. Ideals per picar entre hores o acompanyar menjars. Presentats en còmodes minipacks.

Farina integral d'espelta* (86%), oli d'oliva verge extra* (9%), sal, llevat.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de sèsam i soja.

* d' agricultura ecològica

Conservar en un lloc fresc i sec.

kcal.416
kJ.1751
Hidrats de carboni61
dels quals, sucres2
Proteïnes15
Greixos:11
de les quals, saturades3,80
Fibra alimentària6,50
Sal2
2 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1GROL

Grissines integrals amb oli d' oliva

Sabrosos i cruixents grillons de blat integral elaborats amb oli d'oliva extravirgen d'agricultura ecològica. Sense llevat afegida. Empaquetats en 4 còmodes minipacks per a major comoditat....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1GRES

Grissines integrals de sèsam

Grissines integrals amb sèsam procedents d' agricultura ecològica. Sabres i cruixents, elaborats amb farina integral i oli vegetal. Presentats en còmodes minipacks per menjar a qualsevol hora i lloc....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

2RYU

Prunes d' Umeboshi ryujin bio 250 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant un temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

La Finestra sul Cel

1AMAVENA

Amasake de civada

L'amassake de civada és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma la civada en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. El...

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN054

Passata de tomàquet BIO

Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...

Argital

AR63

Argila verda en tub BIO

Argila verda assecada al sol i ventilada 100% natural....

Alce Nero

AN222

Fusilli d' espelta

Deliciosos fusell d'espelta blanca italiana elaborats artesanalment. De textura rugosa i sabor lleugerament dolç. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o afegir en amanides....

També podria interessar-li
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1GRES

Grissines integrals de sèsam

Grissines integrals amb sèsam procedents d' agricultura ecològica. Sabres i cruixents, elaborats amb farina integral i oli vegetal. Presentats en còmodes minipacks per menjar a qualsevol hora i lloc....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1GROL

Grissines integrals amb oli d' oliva

Sabrosos i cruixents grillons de blat integral elaborats amb oli d'oliva extravirgen d'agricultura ecològica. Sense llevat afegida. Empaquetats en 4 còmodes minipacks per a major comoditat....