Alce Nero
AN086
Pesto de calabacín BIO
Delicat i suau pesto de calabací elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Una salsa única per a plats d' alçada. Perfecta per afegir a la pasta o untar amb crackers....
Auténtica salsa pesto elaborada con tofu de origen italiano, albahaca genovesa, piñones y aceite de oliva. Una mezcla única y sabrosa perfecta para combinar con cualquier tipo de pasta o elaborar sofisticados aperitivos y canapés. Sin aceite de palma, colorantes ni potenciadores de sabor.
Preparación a base de albahaca* (43%)(albahaca* (39% del producto terminado), aceite de girasol*, sal), aceite de girasol*, aceite de oliva virgen extra*, tofu* (10%) (soja*, agua, gelificante: cloruro de magnesio), anacardos*, sal, piñones* (0,9%).
Contiene soja y derivados, contiene frutos de cáscara y derivados
kcal. | 453 |
---|---|
kJ. | 1903 |
Hidrats de carboni | 3,40 |
dels quals, sucres | 2,30 |
Proteïnes | 3,6 |
Greixos: | 47 |
de les quals, saturades | 5,70 |
Fibra alimentària | 1,1 |
Sal | 2,60 |
Alce Nero
AN086
Delicat i suau pesto de calabací elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Una salsa única per a plats d' alçada. Perfecta per afegir a la pasta o untar amb crackers....
La Finestra sul Cel
1PEST
Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....
Alce Nero
AN084
Pesto de carxofes de cultiu ecològic amb un sabor suau i delicat. Ideal per acompanyar qualsevol plat de pasta o elaborar autèntiques delicatesen. Una delícia saludable per als amants dels productes gourmet....
Alce Nero
AN083
Típica salsa italiana elaborada amb alfàbrega genovesa, pinyons i all amanit amb formatge parmesà. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès....
Alce Nero
AN085
Pesto vermell caracteritzat per la frescor del tomàquet i l'autèntic aroma del formatge parmesà. Una barreja de sabors perfecta per crear sofisticats plats o salses que no deixaran indiferent ningú....
La Finestra sul Cel
1SESANE
Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
1KOMBU
Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....
La Finestra sul Cel
2TAMA
Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....
La Finestra sul Cel
1POLINT
Polenta instantània integral d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....
Germinal
GMF013
Burger vermella a base de remolatxa, tomàquets i llenties vermelles ideal per preparar-la amb pa integral, una crema d'aiguacat i unes fulles de rúcula. Elaborada amb ingredients 100% ecològics, no conté gluten i és apta per a persones veganes....
Vivani
VI056
Surtido de deliciosas trufas veganas de chocolate ecológicas de calidad superior hechas a mano, rellenas de delicada crema de café*, coco* y caramelo con sal. Presentadas en un estuche de calidad con un elegante diseño.
Alce Nero
AN083
Típica salsa italiana elaborada amb alfàbrega genovesa, pinyons i all amanit amb formatge parmesà. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès....