Solgar
SOL022
L-Lisina 1.000 mg. Comp. 50 - ESPECIALITAT
• Aminoàcid essencial que l'organisme • Els aminoàcids són la base de les proteïnes • Apte per a vegans, vegetarians i kosher • No conté sucres, sal ni midó
Ragú vegetal elaborado con verduras de cultivo ecológico y seitán de espelta. El condimento sin aceite de palma, perfecto para todo tipo de platos veganos. Ideal para combinar con pasta, arroz y legumbres. Con trocitos de verdura y seitán. Sin azúcares añadidos, colorantes y potenciadores de sabor.
Tomate*(68%) (pulpa de tomate*, puré de tomate*), seitán* (15%) (harina de espelta*, agua), zanahoria* (6%), mezcla de verduras en proporciones variables* (6%) (cebolla*, apio*), aceite de oliva virgen extra* (3%), sal, albahaca*, chile*.
kcal. | 76 |
---|---|
kJ. | 319 |
Hidrats de carboni | 4,80 |
dels quals, sucres | 3,20 |
Proteïnes | 5,10 |
Greixos: | 3,50 |
de les quals, saturades | 0,50 |
Sal | 1,30 |
Solgar
SOL022
• Aminoàcid essencial que l'organisme • Els aminoàcids són la base de les proteïnes • Apte per a vegans, vegetarians i kosher • No conté sucres, sal ni midó
La Finestra sul Cel
1HAT
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
La Finestra sul Cel
1PRUCO
Compota de perruca procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d' un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l'esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....
La Finestra sul Cel
1PANZEFUN
Deliciosa barreja de pasta fresca farcida de bolets funghi elaborada a mà i amb ingredients 100% d'origen ecològic. La barreja dels bolets amb el sabor del porro ens ofereix un plat molt interessant per combinar amb una crema d'anacòdris i un toc de pebre negre. ¡Duem el sabor d'itàlia fins al teu plat!...
Alce Nero
AN234
Autèntics afusellats elaborats amb blat de moro i arròs de cultiu ecològic. La tècnica de tall utilitzada dóna a aquesta pasta una superfície rugosa que absorbeix millor qualsevol tipus de salsa, sense perdre la seva textura i consistència. L'alternativa perfecta sense gluten per combinar amb pestos, salses o afegir a amanides. ...
La Finestra sul Cel
1NORITO
Alga nori torrada d' origen ecològic, ideal per a l' elaboració de tot tipus de sushi vegetal. De color negre i sabor delicat, també es pot utilitzar com a condiment o per embolicar cereals i verdures. ¡Elabora un deliciós sushi amb aquesta alga de primera qualitat!...
Quinua Reial
QR005
El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.
Alce Nero
AN085
Pesto vermell caracteritzat per la frescor del tomàquet i l'autèntic aroma del formatge parmesà. Una barreja de sabors perfecta per crear sofisticats plats o salses que no deixaran indiferent ningú....
Argital
AR152
Esbandida bucal elaborat amb ingredients naturals sense colorants, productes químics, conservants o fluor. A diferència de la majoria dels col·lutoris del mercat, no té cap mena d'edulcorant i un cop utilitzat deixa una sensació de frescor i neteja duradora. És anti-inflamatori, calma les engrunes, té una potent acció antibacteriana, preveu les càries, combat el mal alè...
Le Moulin du Pivert
LMP019
Amb una textura super cruixent i un sabor deliciós, les cookies de xocolata blanca amb macadamia són una recepta Premium de Le Moulin. La nou de Macadamia és considerada un dels fruits secs més fins del món, pel seu alt valor nutricional i pel seu sabor exquisit és un fruit sec gourmet. Elaborades amb ingredients 100% ecològics, sense oli de palma i sense ou. Es presenten en un form...
La Finestra sul Cel
1PAFAR
Pa germinat d' espelta cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....
La Finestra sul Cel
1MIRCO
Compota d' aranys procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....
Alce Nero
AN054
Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...
Alce Nero
AN055
Tomàquet triturat amb polpa procedent de cultiu ecològic. Per conservar les seves propietats nutricionals, el procés d'elaboració no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. 100% natural sense conservants ni colorants. Perfecte per elaborar delicioses receptes....
Alce Nero
AN057
Salsa de tomàquet aromàtica amb un deliciós i delicat toc d'alfàbrega per afegir en qualsevol recepta i gaudir d'una salsa de sabor natural i inconfundible. Elaborada amb ingredients 100% ecològics i d'alta qualitat....
Alce Nero
AN058
Salsa de tomàquet amb petits trossets de verdures (pastanaga, api i ceba), elaborada amb ingredients de primera qualitat sense conservants ni colorants. Per conservar tota la frescor i nutrients del tomàquet, el procés productiu no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. Pasteuritzat a baixa temperatura. Ideal per afegir directament a la pasta o preparar delicioses...
Alce Nero
AN060
Salsa de tomàquet amb un punt picant elaborada amb ingredients 100% naturals. El condiment ideal per acompanyar qualsevol tipus de pasta amb una mica més de to i sabor. Sense conservants ni colorants....
Alce Nero
AN065
Tomàquets sencers pelats procedents de cultiu ecològic. Caracteritzats pel seu sabor natural i el seu potent color vermell, el seu procés de producció no s' allarga més de 8 hores des de la collita a l' envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de plat....
Alce Nero
AN223
Deliciosa salsa bolonyesa tradicional elaborada amb un 29% de carn de boví procedent de ramats italians, tomàquets cultivats al delta del Po, a Itàlia, i oli extravirgen d'oliva. Completen la recepta una barreja de pastanagues, cebes i espècies que realcen el sabor. Sense colorants ni sucres afegits. Amb menys greix que les salses convencionals ja que no conté carn de porc....