Pepinillos agridulces 680g

Ref: MC022
Cantidad: 680 g
5,60 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

NL-BIO-01.

favorite_border Guardar per a més tard

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Pepinillos*, vinagre*, agua, jarabe de agave*, sal marina, semillas de mostaza (amarilla*), eneldo*, cebollas*, pimentón rojo*.

* d' agricultura ecològica

Cerrado, almacenar en la oscuridad y en frío (4-7 °C), para ser consumido dentro de los 30 días siguientes a su apertura.

Kcal25,5
kJ107
Greixos0,2
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni5,1
Dels quals, sucres3,7
Fibra alimentària0,4
Proteïnes0,6
Sal1,19
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC005

Pèsols verds BIO Demeter

Els pèsols verds ecològics de Machandel són una excel·lent font de proteïna vegetal, amb una elevada concentració de vitamines, enzims i antioxidants. A més, és font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal i ric en potassi, indispensable per al bon funcionament del sistema nerviós. Perfecte per usar-se en amanides o acompanyants de les teves receptes. Amb certificació Demeter, l' elaboració dels productes Demeter i la seva distribució s' ha de dur a terme de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. La responsabilitat cap a la humanitat i el medi ambient estan en primer pla en cada pas.

Machandel

MC015

Mongetes vermelles BIO

Les mongetes vermelles de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. A més, són saciants, regulen el trànsit intestinal i contenen minerals i vitamines beneficiants per a l'organisme. Delicioses per preparar amanides a l' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors.

Preu base -5%

Machandel

MC009

Pastanagues BIO

La pastanaga Bio de Machandel és un producte elaborat amb ingredients naturals i procedents de cultiu ecològic. La pastanaga és l'hortalissa amb més betacarotè o provitamina A, la qual cosa la converteix en una gran aliada de la vista i de la salut de la pell i les mucoses. Però a més aporta vitamines C i E, d'efecte antioxidant, així com vitamina B9 o àcid fòlic. Idònia i deliciosa per barrejar-la amb amanides, per fer una crema o un pastís.

Machandel

MC018

Cigrons BIO Demeter

Els cigrons són un dels llegums més nutritius que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més molts minerals, sobretot fòsfor, ferro i magnesi i és especialment rics en vitamines B1, B6 i àcid fòlic. Pots afegir-los en amanides o en plats calents a l'hivern. Amb ingredients 100% ecològics i provinents de l' agricultura biodinàmica. Certificació Demeter.

Preu base -5%

Machandel

MC021

Barreja de verdures BIO

Les verdures són essencials per a una dieta variada i saludable. Aquest deliciós i saciant preparat a base de verdures en conserva no només manté les propietats, sinó que és súper pràctic i llest per consumir. Simplement has d'escorcoll i agregar-ho als cereals, pastes favorites o receptes que tu prefereixes.

Machandel

MC007

Blat de moro dolç BIO 200g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Sense gluten.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Alce Nero

AN010

Fusilli de blat dur

Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....

Sunnita

2SUNI

Tahín sunita 680 gr

El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1CREMCAO

Crema d' avellanes i cacau vegan BIO

¿Una crema d'avellanes amb avellanes de veritat? Descobreix la nova crema de cacau de la Finestra sul Cielo, elaborada amb un 60% de avellanes ecològiques, sucre de nèctar de flor de coco i cacau pur en pols. Una delícia per al paladar, sense traces de llet i 100% bio. La millor opció per untar a les tortugues dels diumenges, els sàndwiches de mitja tarda o per preparar postres dels més deliciosos. Cremosa com cap i sense res a amagar. Envàs de vidre.

Vivani

VI008

Kids' Choc-Xocolata farcit de crema rica en llet BIO

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema rica en llet recobert de fi xocolata amb llet. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN013

Lacits de blat dur bio

La pasta d' Alce Nero es caracteritza per ser de la més alta qualitat ecològica i pel rigorós procés de producció que utilitza aigua de brollador dels Dolomites i tècnica tradicional de bronze per crear una pasta que sempre queda al punt. Gràcies a la seva forma, el farfalle/lacits de blat dur Alce Nero també és ideal per al seu ús en amanides de pasta a l'estiu.