Almidón de tapioca bio

Ref: 1ALMITAP
Quantitat: 0.40
4,20 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura no UE.

favorite_border Guardar per a més tard

Descubre el nuevo almidón de tapioca. El almidón de tapioca se obtiene a partir del lavado de la raíz de yuca, posteriormente se tritura, se centrifuga y se separa el agua del almidón. Finalmente, el almidón se seca y se envasa. Ideal para preparar platos dulces y salados.

Almidón de tapioca*

Al·lèrgens:

Contiene trazas de gluten.

* d' agricultura ecològica
kcal.358
kJ.1498
Hidrats de carboni88,7
dels quals, sucres3,4
Proteïnes0,2
Greixos:0,2
de les quals, saturades0,01
Fibra alimentària0,9
Sal0,003
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FACO

Harina de coco BIO

Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARTOBA

Farina de força BIO

Farina de força que, gràcies al seu alt contingut en proteïnes, s' usa per a l' elaboració de pasta, pans especials i dolços, amb un procés de levitació llarg, com els panetons. Es pot utilitzar també per reforçar altres farines, fent que la massa sigui més elàstica. Està envasada en atmosfera protectora i els ingredients utilitzats en la seva elaboració procedeixen d'agricultura ecològi...

La Finestra sul Cel

1AMIDO

Midó de blat de moro

Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FACE

Farina de cigrons

Farina de cigrons caracteritzada pel seu alt contingut en fibra i la seva composició rica en cereals. Perfecta per elaborar qualsevol recepta dolça o salada....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1TEKUBO

Té Kukicha en ampolla

Té Kukicha en ampolla de 500 ml. dulcificat amb suc de raïm i certificat com a Gluten Free. Un fresc sord bio per calmar la sed o prendre entre hores. Diferents varietats per triar: Kukicha (sense teïna,) té verd, llimona i préssec. ...

Alce Nero

AN213

Galetes de cacau amb gotes de xocolata

Delicioses galetes de blat amb cacau amb petons de xocolata. Elaborades només amb oli extravirgen d' oliva, no contenen cap tipus d' aroma i tots els ingredients procedeixen de cultiu ecològic. Una explosió de sabor per als amants de la xocolata....

Voelkel

VK044

Suc de Pinya pur BIO

Autèntic suc de pinya ecològic, elaborat amb les pinyes aromàtiques completament madures. Premsades acuradament ,les pinyes es conreen en condicions climàtiques ideals; es colliten quan estan completament madures i després es processen en suc. Voelkel promou el cultiu orgànic de pinya a Costa Rica i és, com a tal, un model de producció local sostenible.

Vivani

VI019

Xocolata Negre amb Llet 50% Panamà amb sucre de coco BIO

Amb el seu alt contingut en cacau i el seu discret dolçor, aquesta creació sedueix els amants de la xocolata amarg i de la xocolata amb llet a parts iguals. Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel, el complement perfecte per a l'aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 50 % de cacau per convèncer els amants de qualsevol tipus de xocolata. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....