Mongetes verdes BIO Demeter

Ref: MC013
Cantidad: 340 g
2,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE

favorite_border Guardar per a més tard

Les mongetes verdes de Machandel són una font de fibra, aporten antioxidants, regulen el trànsit intestinal i són boníssimes per al sistema immunològic. A més, són baixes en calories i ideals per afegir en les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics i certificació Demeter.

Mongetes verdes** (54%), aigua, sal marina. *d' agricultura ecològica.** d' agricultura biodinàmica.

* d' agricultura ecològica
kcal17,8
kJ75
Greixos0,1
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni2,6
Dels quals, sucres2
Fibra alimentària1,7
Proteïnes1,1
Sal0,29
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC005

Pèsols verds BIO Demeter

Els pèsols verds ecològics de Machandel són una excel·lent font de proteïna vegetal, amb una elevada concentració de vitamines, enzims i antioxidants. A més, és font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal i ric en potassi, indispensable per al bon funcionament del sistema nerviós. Perfecte per usar-se en amanides o acompanyants de les teves receptes. Amb certificació Demeter, l' elaboració dels productes Demeter i la seva distribució s' ha de dur a terme de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. La responsabilitat cap a la humanitat i el medi ambient estan en primer pla en cada pas.

Machandel

MC017

Faves BIO Demeter

Les faves de Machandel són delicioses i un dels llegums més complets nutricionalment parlant ja que aporten ferro, vitamina B, potassi i magnesi. Amb un alt contingut en proteïnes i font de fibra, són perfectes per afegir a les teves amanides a l'estiu o plats calents a l'hivern. Amb certificació Demeter.

Machandel

MC004

Compota de poma BIO Demeter

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

Machandel

MC007

Blat de moro dolç BIO 200g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Sense gluten.

Machandel

MC014

Alubias blancas BIO Demeter

Les al·lèrbies blanques de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. Gràcies al seu alt contingut en fibra i en proteïna vegetal, són saciants i regulen el trànsit intestinal. Delicioses per preparar amanides d' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors. Apta per a una dieta vegana i amb certificació Demeter.

Machandel

MC015

Mongetes vermelles BIO

Les mongetes vermelles de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. A més, són saciants, regulen el trànsit intestinal i contenen minerals i vitamines beneficiants per a l'organisme. Delicioses per preparar amanides a l' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI004

Xocolata Negre 60% amb Casis BIO

El millor xocolata negre amb un 60 % de cacau, farcit d'una irresistible crema de grosella negra d'aromes afruitats. Una deliciosa eclosió de sabors àcids i dolços en boca. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1SESPA

Espaguetis de sègol integral

Espaguetis integrals de sègol elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment....

Argital

AR132

Bàlsam vegetal BIO

Condicionador vegetal compost per ingredients naturals que deixa els cabells suaus. Facilita un pentinat fàcil i està elaborat amb argila verda i oli de jojoba. Reestructurant. Sense conservants....

La Finestra sul Cel

1PEST

Pesto vegetal BIO

Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....

La Finestra sul Cel

1SOFMA

Tortugues de blat de moro

Tortugues de blat de moro elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

Machandel

MC001

Mostassa fina BIO

La mostaza fina y ecológica de Machandel te sorprenderá por su intenso aroma y sabor. La mostaza es una de las salsas más usadas en la actualidad. Su sabor peculiar hace que sea un complemento perfecto para cualquiera de tus comidas e ideal para preparar aperitivos para la familia o amigos.