Blat de moro dolç BIO 200g

Ref: MC007
Quantitat: 200 g
2,05 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE

favorite_border Guardar per a més tard

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Sense gluten.

blat de moro dolç**, aigua, sal marina. *d' agricultura ecològica.** d' agricultura biodinàmica.

* d' agricultura ecològica
kcal59,5
kJ249
Greixos0,8
De les quals, saturades0,2
Hidrats de carboni10,4
Dels quals, sucres3,9
Fibra alimentària1,2
Proteïnes2
Sal0,3
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC019

Cebollites agredolces BIO DEMETER

Les cebetes agredolces són perfectes per afegir en tota dieta saludable, sent font de minerals com el ferro, el calci, el fòsfor o el magnesi, a més de contenir grans quantitats d'antioxidants que ens protegeixen de l'atac dels radicals lliures. Perfectes per afegir a les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics. Amb certificació Demeter.

Machandel

MC014

Alubias blancas BIO Demeter

Les al·lèrbies blanques de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. Gràcies al seu alt contingut en fibra i en proteïna vegetal, són saciants i regulen el trànsit intestinal. Delicioses per preparar amanides d' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors. Apta per a una dieta vegana i amb certificació Demeter.

Machandel

MC012

Chucrut BIO Demeter

El chucrut té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A,B1,B2 i C. Feta amb ingredients procedents de l'agricultura ecològica i biodinàmica i certificada amb segell Demeter. Apte per a una dieta vegana i sense gluten.

Machandel

MC004

Compota de poma BIO Demeter

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

Machandel

MC010

Remolatxa BIO Demeter

La remolatxa és un aliment marrec amb increïbles propietats nutricionals que sempre hauríem de tenir en la nostra dieta. Brinden energia, són aliades contra la inflamació i ajuden a desintoxicar el cos. A més disposen d' un alt contingut en ferro, també és rica en caròtens, en follats i vitamines B1, B2, B3 i B6. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva. Ho fan a la seva manera: en estreta col·laboració amb els seus productors i amb la cura dels seus clients. Així és com aconsegueixen productes de bon gust, sans i honestos.

Preu base -5%

Machandel

MC009

Pastanagues BIO

La pastanaga Bio de Machandel és un producte elaborat amb ingredients naturals i procedents de cultiu ecològic. La pastanaga és l'hortalissa amb més betacarotè o provitamina A, la qual cosa la converteix en una gran aliada de la vista i de la salut de la pell i les mucoses. Però a més aporta vitamines C i E, d'efecte antioxidant, així com vitamina B9 o àcid fòlic. Idònia i deliciosa per barrejar-la amb amanides, per fer una crema o un pastís.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK054

Suc de poma i granada demeter Bio

Descobreix el nou suc de poma i granada de Voelkel. Una combinació d'ingredients de cultiu biodinàmic que dona lloc a aquest suc, ideal per prendre a qualsevol hora del dia. La granada, una fruita de dolçor òptim amb una altíssima capacitat antioxidant es fusiona amb la reina de les fruites, la poma. Gaudeix d'aquest nou suc de qualitat Demeter.

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Vivani

VI042

Dark & Creamy - Barrita de xocolata negre amb oli d'oliva

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Preu base -10%

Germinal

GM020

Tartaleta sense gluten de fruits vermells

Les tartaletes de fruits vermells sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el rebliment de fruits vermells posseeix tocs dolços de maduixes i frambues. Certificat gluten free.

Preu base -10%

Frullà

NN007

Puré de poma, arangrans i maduixes Doypack

Puré de poma, aranys i maduixes d'agricultura ecològica sense conservants, additius ni sucre afegit. Una barreja de les millors fruites presentat en un pràctic envàs amb tancament ideal per a grans i petits. Cobreix les teves necessitats de fruita diària recomanades pels nutricionistes amb aquest innovador producte 100% natural i ecològic.

També podria interessar-li

Machandel

MC008

Blat de moro dolç BIO Demeter 350g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Feta amb ingredients procedents de l' agricultura biodinàmica i certificada amb segell Demeter.