Pèsols i pastanagues BIO

Ref: MC006
Cantidad: 350 g
2,90 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE

favorite_border Guardar per a més tard

Els pèsols verds de Machandel són un aliment molt saludable que no pot faltar en la teva alimentació, conjunt amb les propietats de la pastanaga, són la ideal combinació ja llesta per afegir a qualsevol dels teus plats. Amb ingredients 100% ecològics, és una perfecta alternativa a les verdures fresques.

aigua, pèsols* (34%), pastanagues* (30%), sal marina. * d' agricultura ecològica.

* d' agricultura ecològica
kcal36,4
kJ152
Greixos0,2
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni5,2
Dels quals, sucres3,3
Fibra alimentària2,6
Proteïnes2,1
Sal0,32
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC022

Pepinillos agridulces 680g

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Machandel

MC013

Mongetes verdes BIO Demeter

Les mongetes verdes de Machandel són una font de fibra, aporten antioxidants, regulen el trànsit intestinal i són boníssimes per al sistema immunològic. A més, són baixes en calories i ideals per afegir en les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics i certificació Demeter.

Machandel

MC019

Cebollites agredolces BIO DEMETER

Les cebetes agredolces són perfectes per afegir en tota dieta saludable, sent font de minerals com el ferro, el calci, el fòsfor o el magnesi, a més de contenir grans quantitats d'antioxidants que ens protegeixen de l'atac dels radicals lliures. Perfectes per afegir a les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics. Amb certificació Demeter.

Machandel

MC015

Mongetes vermelles BIO

Les mongetes vermelles de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. A més, són saciants, regulen el trànsit intestinal i contenen minerals i vitamines beneficiants per a l'organisme. Delicioses per preparar amanides a l' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors.

Machandel

MC004

Compota de poma BIO Demeter

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

Machandel

MC016

Llenties BIO Demeter

Les llenties de Machandel són un aliment molt complet ja que són font de ferro, àcid fòlic i potassi. A més, són font de proteïna vegetal i ferro, enfortint així el trànsit intestinal i sistema immunològic. Fetes amb ingredients 100% ecològics.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Germinal

GM001

Galetes sense gluten farcides de crema de cacau

Galetes farcides d' una intensa crema de cacau i amb ingredients de cultiu ecològic. Ideals per als amants de la xocolata gràcies a la seva doble ració de cacau. Certificades com Gluten Free.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FACE

Farina de cigrons

Farina de cigrons caracteritzada pel seu alt contingut en fibra i la seva composició rica en cereals. Perfecta per elaborar qualsevol recepta dolça o salada....

Machandel

MC009

Pastanagues BIO

La pastanaga Bio de Machandel és un producte elaborat amb ingredients naturals i procedents de cultiu ecològic. La pastanaga és l'hortalissa amb més betacarotè o provitamina A, la qual cosa la converteix en una gran aliada de la vista i de la salut de la pell i les mucoses. Però a més aporta vitamines C i E, d'efecte antioxidant, així com vitamina B9 o àcid fòlic. Idònia i deliciosa per barrejar-la amb amanides, per fer una crema o un pastís.

Quinua Reial

QR005

Gra tricolor de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Voelkel

VK041

Shot de jengibre i cúrcuma Demeter BIO

Gaudeix del sabor natural del geni, taronja, llimona i cúrcuma en la millor qualitat Demeter i Bio. Aquest suc està pensat per prendre una dosi petita al dia en format vast. 1 shot/vas al dia equival al 50% de vitamina C diària recomanada. Conté 6 shots. ¡Dale un shot al teu sistema immunitari !