Azúcar de caña "Panela"

Ref: AN186
Quantitat: 500 gr
3,36 euros
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO IT-BIO-009 Agricultura No UE
favorite_border Guardar per a més tard
Borsa de sucre de canya integral amb origen a Perú o a Guatemala. Amb segell Fair Trade és un sucre sense refinar, ideal per endur-se de manera més saludable les teves receptes o begudes.
Sucre de canya integral*.
* d' agricultura ecològica
Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1ARZECO

Compota de taronja i gingebre

Compota de taronja i gingebre procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

Preu base -10%

Quinua Reial

QR001

Tortites d' arròs amb quinoa real

Snack d'arròs amb quinoa real perfecte per picar entre hores o per preparar deliciosos canapès untats amb malta o cremes vegetals. La seva textura cruixent i el seu deliciós sabor permeten una gran varietat de combinacions dolces i salades per a tots els paladars....

Germinal

GM008

Galetes sense gluten de quinoa farcides de crema de cacau

Delicioses galetes de quinoa farcides d' autèntica crema de cacau elaborades amb ingredients ecològics. Una combinació explosiva de quinoa i cacau per als amants de les galetes més sabroses. Certificades sense gluten.

Alce Nero

AN218

Penne d'espelta integral

Pasta 100% integral elaborada només amb una mena d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

La Finestra sul Cel

1LIEPA

Llevat per a pa i pizza

Llevat per a pa i pizza sense emulsionants....

També podria interessar-li

Alce Nero

AN118

Galetes d'espelta amb gotes de xocolata

Galetes frollini tipiques d'Itàlia, elaborades amb farina d'espelta amb trossets de xocolata. Una delícia per al paladar, ideal per combinar amb qualsevol beguda de cereals, te o cafè. Recepta amb oli extravirgen d'oliva i sense oli de palma....