Pesto de calabacín BIO

Ref: AN086
Quantitat: 130 gr
3,18 euros
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT BIO 009 Agricultura UE

favorite_border Guardar per a més tard

Delicat i suau pesto de calabací elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Una salsa única per a plats d' alçada. Perfecta per afegir a la pasta o untar amb crackers.

Calabacín* (65%), oli de llavors de gira-sol*, oli d'oliva extra verge*(4,9%), formatge parmesà* (3%) (conté llet), julivert*, suc de llimona*, farina de patata*, sucre de canya*, alfàbrega*, sal, all*, ceba en pols*, pebre en pols*, regulador de l'acidesa: àcid làctic.

* d' agricultura ecològica
kcal.237
kJ.955
Hidrats de carboni5,10
dels quals, sucres2,30
Proteïnes2
Greixos:23
de les quals, saturades3,20
Fibra alimentària0,90
Sal1
5 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN084

Pesto de carxofes BIO

Pesto de carxofes de cultiu ecològic amb un sabor suau i delicat. Ideal per acompanyar qualsevol plat de pasta o elaborar autèntiques delicatesen. Una delícia saludable per als amants dels productes gourmet....

Alce Nero

AN083

Pesto genovés amb alfàbruc BIO

Típica salsa italiana elaborada amb alfàbrega genovesa, pinyons i all amanit amb formatge parmesà. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès....

Alce Nero

AN241

Pesto vegan al tofu BIO

Autèntica salsa pesto elaborada amb tofu d'origen italià, alfàbruc genovesa, pinyons i oli d'oliva. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès. Sense oli de palma, colorants ni potenciadors de sabor. ...

La Finestra sul Cel

1PEST

Pesto vegetal BIO

Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....

Alce Nero

AN085

Pesto rojo BIO

Pesto vermell caracteritzat per la frescor del tomàquet i l'autèntic aroma del formatge parmesà. Una barreja de sabors perfecta per crear sofisticats plats o salses que no deixaran indiferent ningú....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1FETRI

Biscots de blat integral

Tradicionals biscots elaborats amb blat integral d' agricultura ecològica. Sense sucres afegits, són ideals per preparar aperitius, canapès o per untar amb paté vegetal, guacamole, humus o tahín. ¡Pruébalos también con nuestra crema de cacao y avellanas finestra! Una delícia per al paladar...

Slendier

SLE01

Pasta konjac Espaguetis BIO

Deliciosos i sorprenents espaguetis Slendier elaborats a base de konjac ecològic, un antic vegetal japonès utilitzat durant milers d'anys per acompanyar els àpats principals amb una aportació molt baixa en calories. Un plat que a més és font de fibra i certificat sense gluten. Espaguetis amb salsa bolonyesa vegana o mix de verdures i tofu... ¿Quin tries per menjar? ...

Vivibio

VBIO512

Llavors de Noia BIO Vivibio 100% compostable

Llavors de noia ecològiques. Ideals per afegir a amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans o per preparar smoothies. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori torrada d' origen ecològic, ideal per a l' elaboració de tot tipus de sushi vegetal. De color negre i sabor delicat, també es pot utilitzar com a condiment o per embolicar cereals i verdures. ¡Elabora un deliciós sushi amb aquesta alga de primera qualitat!...

La Finestra sul Cel

2MARÇ

Malta d' ordi 900 gr

Sirope de malta d' ordi procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. A més, aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès o per untar biscottes o torrades....

Vivani

VI043

Crunchy Coconut - Barrita de xocolata cruixent amb coco

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

També podria interessar-li

Alce Nero

AN083

Pesto genovés amb alfàbruc BIO

Típica salsa italiana elaborada amb alfàbrega genovesa, pinyons i all amanit amb formatge parmesà. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès....

Alce Nero

AN084

Pesto de carxofes BIO

Pesto de carxofes de cultiu ecològic amb un sabor suau i delicat. Ideal per acompanyar qualsevol plat de pasta o elaborar autèntiques delicatesen. Una delícia saludable per als amants dels productes gourmet....

Alce Nero

AN085

Pesto rojo BIO

Pesto vermell caracteritzat per la frescor del tomàquet i l'autèntic aroma del formatge parmesà. Una barreja de sabors perfecta per crear sofisticats plats o salses que no deixaran indiferent ningú....