• -25%

Ambientador fragància Clizia

Ref: TI002
Quantitat: 0.10
15,90 € 25% de descuento
11,92 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
Tiama Bio

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard

Difusor aromàtic Clizia-Ninfa dels oceans. Una fragància inspirada en els raigs del sol, amb un toc afruitat que barreja i recorda l'aroma de flors blanques i pomes daurades. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

Alcohol denat., Parfum**, Punica granatum fruit extract*, Rubus idaeus leaf extract*, Helichrysum italicum flower extract*, Glycerin, Isoamyl laurate, Isoamyl cocoate, Limonene**. ** a partir d' olis essencials naturals

Aquest difusor és adequat per a habitacions de fins a 15 m ². En el cas de sales més grans, és preferible tenir dos altaveus col·locats en costats oposats de l'habitació. Donar la volta als pals amb freqüència intensifica la difusió de la fragància. Una lleugera variació de color Un lleuger canvi de color indica la naturalitat de la fragància. Conté alcohol. Pot tacar les superfícies. Mantingueu allunyat del sol i de les fonts de calor.

4 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -5%

Biolu

BL002

Multiusos BIO 1l

Desgreixador perfumat multiusos amb oli essencial de taronja ecològica. Llest per usar, elimina qualsevol tipus de brutícia i actua a l'instant. Ideal per a totes les superfícies de cuina, rajoles, accessoris de bany, vidre i mobles.

Preu base -25%

Tiama Bio

TI004

Ambientador fragància Teti

Difusor aromàtic Teti – Ninfa del mar. Una fragància apassionada amb un toc de delicats pètals que s'entrellacen amb una aroma floral. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

Preu base -25%

Tiama Bio

TI001

Ambientador fragància Calipso

Difusor aromàtic Calypso-Ninfa del mar. Una fragància elegant i refinada per a moments de profunda implicació. Un delicat toc mediterrani, que recorda ací, pal de rosa i fulles de violeta. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

Preu base -25%

Tiama Bio

TI003

Ambientador fragància Esperia

Difusor aromàtic Esperia-Ninfa celestial. Una fragància energitzant amb un toc cítric i un cor floral que et dona una sensació assolellada i estiuenca. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1TELIB

Té al llimona en ampolla

Té al llimona en ampolla de 500 ml. dulcificat amb suc de raïm i certificat com a Gluten Free. Un fresc sord bio per calmar la sed o prendre entre hores. Diferents varietats per triar: Kukicha (sense teïna), te verd, llimona i préssec....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAFAR

Pa germinat d' espelta

Pa germinat d' espelta cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1FULERI

Fusilli de llenties vermelles BIO

Originals i sabrosos fusilli de llenties vermelles elaborats 100% amb llenties procedents de cultiu ecològic. El seu original color vermell i el seu sabor autèntic a llenties, la converteix en una pasta ideal per combinar amb un sofrit de verdures, xampinyons i salsa de soja. Alt contingut en fibra i alt contingut en proteïna. Sense colorants i apte per a vegans. ¡La forma més original de menjar llegum...

Alce Nero

AN223

Salsa de tomàquet bolyesa BIO

Deliciosa salsa bolonyesa tradicional elaborada amb un 29% de carn de boví procedent de ramats italians, tomàquets cultivats al delta del Po, a Itàlia, i oli extravirgen d'oliva. Completen la recepta una barreja de pastanagues, cebes i espècies que realcen el sabor. Sense colorants ni sucres afegits. Amb menys greix que les salses convencionals ja que no conté carn de porc....

Germinal

GM022

Mini crackers sense gluten de blat sarraïn

Aquests mini crackers de blat sarraïn sense gluten són l'alternativa ideal de snack salat que estaves esperant. Elaborades a base de blat sarraïn, les galetes rodones tenen un sabor excepcional i una textura cruixent idònia per a tota la família. Elaborades amb ingredients 100% vegetals i de procedència ecològica. Ideals per untar amb els hummus clàssics i de remolatxa Germinal Bio.