Delícia twibi d'arròs

Ref: LMP008
Quantitat: 150 gr
4,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
  • Vegan
Le Moulin du Pivert

Certificat per:

BIO

FR-BIO-01 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard
Sándwich twibio de arándanos elaborado con ingredientes 100% ecológicos, sin aceite de palma y apto para personas veganas. Una combinación antioxidante de sabor y de textura ideal para tomar como snack a cualquier hora del día. Presentado en un cómodo formato individual para llevártelo allí donde quieras.

Puré de manzana*, harina de trigo T65*, azúcar de caña sin refinar*º, jarabe de trigo*, puré de arándano* (8,4%), aceite de girasol*, manteca de cacao*º, rapadura*, zumo concentrado de limón*, aroma natural de arándano* (0,4%), gasificante: bicarbonato de sodio, fibra de avena*, canela*.

* d' agricultura ecològica

Conservar en un lloc fresc i sec.

kcal.393
kJ.1659
Hidrats de carboni74,90
dels quals, sucres49,30
Proteïnes3,70
Greixos:8,20
de les quals, saturades2,90
Fibra alimentària2,40
Sal0,22
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN150

Galetes de cacau amb faves de cacau

Galetes de blat amb cacau i faves de cacau al seu interior, ideals per als amants dels dolços més Gourmet. Doble ració d'autèntic xocolata ecològica i en aquest cas, de Comerç Just, per a un esmorzar o berenar 100% saludable. Sense oli de palma....

Fior di Loto

FL002

Galletas digestive con chips de chocolate tubo BIO

Galletas digestive con chips de chocolate ideales para comer a cualquier hora del día. Un desayuno delicioso que combina ingredientes 100% ecológicos, integrales y vegan con el toque del más delicioso chocolate. Conoce las nuevas galletas digestive con chips de chocolate y tus meriendas serán de lo más sabrosas.

Alce Nero

AN125

Galetes muesli

Tot el bo del muesli en unes galetes úniques amb cops de avena i trossets de poma, passes i nous. Elaborades a base de blat, són un plaer a qualsevol hora del dia. No conté greixos hidrogenats ni oli de palma....

La Finestra sul Cel

1PETIT

Galetes PETIT

Cruixents i delicioses galetes de blat ecològic dulcificades amb malta. Elaborades sense oli de palma i sense ou. Perfectes per a un esmorzar o berenar saludable. Aptes també per a vegans.

La Finestra sul Cel

1BIMATUB

Galetes del matí tub BIO

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i savi. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal.... ¡Ara en format tub!

Le Moulin du Pivert

LMP024

Galletas tentación coco y lima BIO 110g

Originales y sorprendentes galletas tentación que combinan el sabor más tropical de la gama tentación , con un intenso sabor del chocolate negro compensado con coco y con el frescor de la lima. Elaboradas con ingredientes de cultivo ecológico, sin aceite de palma y sin huevo. Se presentan en un cómodo formato monodosis para llevarlas donde prefieras y disfrutar de su sabor siempre que quieras.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1MINICU

Mini crackers d'espelta amb cúrcuma i pebre

Cruixents i deliciosos crackers d'espelta amb cúrcuma i pebre elaborats amb ingredients 100% ecològics i sense oli de palma. Ideals per preparar canapès acolorits o combinar amb hummus vegetal, tahí o amassake. Apte per a vegans. ...

La Finestra sul Cel

3TAMA

Tamari BIO 1L

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

Preu base -5%

Vivani

VI040

Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN125

Galetes muesli

Tot el bo del muesli en unes galetes úniques amb cops de avena i trossets de poma, passes i nous. Elaborades a base de blat, són un plaer a qualsevol hora del dia. No conté greixos hidrogenats ni oli de palma....

Argital

AR138

Scrub (exfoliant) BIO

L'exfoliant ARGITAL és una mascareta natural que renova l'epidermis facial d'una forma molt eficaç i alhora amb molta delicadesa. La seva acció exfoliant la produeix l' oli essencial d' Iris Fiorentina i l' argila verda. L' oli d' ametlles dolces és l' encarregat de nodrir i protegir la nova capa de l' epidermis. Sense conservants. ...

Manuka Health

MH012

Caramels amb mel de Manuka i grosella negra (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat amb el sabor afruitat fresc de la grosella negra i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.