• -5%

Crunchy Coconut - Barrita de xocolata cruixent amb coco

Ref: VI043
Cantidad: 35 g
1,55 € 5% de descuento
1,47 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no comunitaria

favorite_border Guardar per a més tard

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, manteca de cacao*, crema de coco* 15 %, pasta de cacao*, virutas de coco tostado* 8 %, sirope de arroz en polvo*. Sólidos de cacao: 37 % mínimo en el contenido de chocolate.

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de gluten, soja, leche, frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.617
kJ.2562
Hidrats de carboni41,80
dels quals, sucres35,70
Proteïnes3,40
Greixos:46,90
de les quals, saturades33,50
Sal0,03
6 altres productes en la mateixa categoria:

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Preu base -5%

iChoc

IC002

Choco Cookie - Chocolate vegano con galletas de cacao FAIRTRADE

¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI022

Xocolata Negre Superior 70% amb Arandans BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Alce Nero

AN152

Tableta de xocolata amb un 75% de cacau

Tableta de xocolata amb un 75% de pur cacau ecològic cultivat a la regió de Talamanca, al sud-est de Costa Rica, i certificat com a Fair Trade. Perfecta per deleitar-se d'un moment de pau....

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI026

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI042

Dark & Creamy - Barrita de xocolata negre amb oli d'oliva

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Le Moulin du Pivert

LMP005

Cookies farcides de xocolata bio

Cruixents i sabroses galetes farcides de pur xocolata negra dirigides als amants dels dolços saludables. Elaborades amb ingredients 100% ecològics, sense oli de palma i sense ou. Un caprici per al paladar nº 1 a França presentat en un còmode format individual per emportar-te'l on vulguis....

La Finestra sul Cel

1FAGRTE

Farina blanca de blat

Farina blanca de blat procedent de cultiu ecològic i envasada en atmosfera protegida. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Preu base -5%

Vivani

VI041

White Nougat Crisp - Barrita de xocolata blanc amb praliné i crocant d'avellana

Una deliciosa creació en forma de barrita. El crocant d'avellana posa el brotxa d'or a un cremós praliné amb xocolata blanc a base de beguda d'arròs. El seu alt contingut en avellana fa que a penes es noti que no conté llet de vaca. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...