Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo con Guindilla BIO

Ref: VI021
Cantidad: 100 g
3,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El cacao más selecto de la variedad procedente principalmente de pequeñas cooperativas agrícolas, confiere a este chocolate un aroma incomparable. Además, la guindilla seca le aporta un toque de picante intenso. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Pasta de cacao*, azúcar de caña integral*, manteca de cacao* , guindilla desecada*. Cacao: 70% mínimo.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.583
kJ.2240
Hidrats de carboni33
dels quals, sucres28
Proteïnes6,4
Greixos:46
de les quals, saturades28
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI033

Xocolata Negre 62% amb Caramelo i Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI010

Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI040

Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI005

Xocolata Negre 60% amb Mazapán i Amaretto BIO

Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI028

Xocolata Negre 92% Panamà amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI036

Black Cherry - Barrita de xocolata negre amb cirera àcida

Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Germinal

GM008

Galetes sense gluten de quinoa farcides de crema de cacau

Delicioses galetes de quinoa farcides d' autèntica crema de cacau elaborades amb ingredients ecològics. Una combinació explosiva de quinoa i cacau per als amants de les galetes més sabroses. Certificades sense gluten.

Voelkel

VK030

Suc de pastanaia i mango Demeter BIO

Deliciós suc que combina l'aroma de les pastanagues, el sabor afruitat del mànec i el toc refrescant de llimona. Sense sucre afegit, només usem ingredients procedents d'agricultura ecològica o biodinàmica, certificats de comerç just. El pensament a llarg termini, l' acció sostenible i el compromís social formen part de la filosofia de la marca. ...

Biolu

BL003

Rentaplats màquina BIO 1l

Gel detergent ecològic per a rentaplats. Desgreixa bé i fa brillar plats i gots sense deixar ratlles. No deixa residus petroquímics a la vaixella. Frescura antiolor i és efectiu fins al programa ECO.

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.