Xocolata Negre amb Llet 50% Panamà amb sucre de coco BIO

Ref: VI019
Cantidad: 80 g
3,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Amb el seu alt contingut en cacau i el seu discret dolçor, aquesta creació sedueix els amants de la xocolata amarg i de la xocolata amb llet a parts iguals. Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel, el complement perfecte per a l'aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 50 % de cacau per convèncer els amants de qualsevol tipus de xocolata. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Azúcar de flor de coco* 30%, pasta de cacao*º , manteca de cacao*º , leche entera en polvo*, nata en polvo*, Sabor: Extracto de vainilla Bourbon*. Cacao: 50% mínimo. Ingredientes lácteos: 18%. ºRainforest Alliance Certified.

Al·lèrgens:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.591
kJ.2452
Hidrats de carboni37,30
dels quals, sucres33,60
Proteïnes7,70
Greixos:44,30
de les quals, saturades27,80
Sal0,21
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

Vivani

VI047

Cavi Quick-Cacao soluble en pols BIO

El favorit dels més petits i tot un clàssic que no pot faltar en cap llar. La beguda de cacau soluble en pols Cavi Quick de VIVANI es dissol fàcilment tant en llet calenta com freda. A diferència de molts productes semblants que es troben al mercat, Cavi Quick no conté lecitina com a emulgent gràcies a un innovador procés d'aglomeració. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI032

Xocolata Negre Superior 100% amb Nibs de Cacau BIO

El non plus ultra en cacau. Pasta de cacau, manteca de cacau, pedaços de cacau, i punt. Més pur no es pot. Amb una bona dosi de manteca de cacau s'aconsegueix que, malgrat la seva gran intensitat, la xocolata es funda suaument a la boca. El cacau d'origen dominicà és suau i lleugerament afruitat, per la qual cosa no obria el paladar i desatén un formidable esclat d'aromes a xocolata que, si es degusta com és degut, persisteix en boca, abans que els entrebancs de cacau se sumin a la festa amb el seu cruixent rústic. Un producte per als més xocolaters. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI033

Xocolata Negre 62% amb Caramelo i Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI026

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

Vivani

VI009

Xocolata Negre 68% Santo Domingo amb Menta BIO

Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Argital

AR59

Argila verda activada

Argila amb extraordinàries propietats purificants i energètiques gràcies als oligoelements i sals minerals que posseeix. Un tònic ideal per a pells sensibles, capaç de remineralitzar i donar benestar a l'organisme. D' ús extern. 100% natural....

Preu base -10%

Manuka Health

MH014

Caramels amb mel de Manuka i prodol (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat, el poder protector natural del prodol i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

Voelkel

VK006

Suc de remolatxa lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...