Xocolata amb Llet 44% amb Caramelo i Sal Rosa de Maras BIO

Ref: VI018
Cantidad: 80 g
3,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
Últimes unitats en estoc
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Un delicat xocolata amb llet realçat amb sucre de coco, cruixents tropes de caramel i l'exclusiva sal rosa de Maras, originària dels Andes peruans. Dos sabors, dolç i salat, que contrasten en boca fusionant-se sobre el fons de xocolata amb llet en un esclat de sensacions. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Azúcar de flor de coco* 31% , pasta de cacao*º, manteca de cacao*º, leche entera en polvo*, crujiente de caramelo* 10% (azúcar de caña integral*, sirope de glucosa de maíz*, mantequilla concentrada*, sal marina), nata en polvo*, sal inca de Maras 0,5% , extracto de vainilla bourbon*. Cacao: 44% mínimo, ingredientes lácteos: 18%. *de agricultura ecológica ºRainforest Alliance Certified.

Al·lèrgens:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.558
kJ.2323
Hidrats de carboni46
dels quals, sucres40,20
Proteïnes6,60
Greixos:37,60
de les quals, saturades23,60
Sal0,75
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI058

Creemy Classic - Chocolate «con Leche» Vegano bio

Chocolate «con leche» de toda la vida, sin leche Una reinterpretación diferente de todo un clásico. El «Chocolate “con Leche” Vegano» es un chocolate «con leche» sin leche de una exquisita suavidad y sin rastro de bebidas vegetales sustitutivas de la leche. El truco está en su receta perfeccionada a base de pasta de avellana, trigo sarraceno y chufa molida. Además, está endulzado con azúcar de caña integral y contiene un 38 % de cacao.

Vivani

VI045

Xocolata amb Llet per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata amb llet de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. Contingut en cacau: 35 %. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN152

Tableta de xocolata amb un 75% de cacau

Tableta de xocolata amb un 75% de pur cacau ecològic cultivat a la regió de Talamanca, al sud-est de Costa Rica, i certificat com a Fair Trade. Perfecta per deleitar-se d'un moment de pau....

Vivani

VI010

Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI011

Xocolata amb Llet BIO

Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI025

Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1CASCO

Compota de castanya

Compota de castanya procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de raïm. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1LANE

Al·lèrbies negres en llauna

Al·lèrbies negres en llauna procedents d'agricultura ecològica. Ideals per condimentar al gust, saltar, afegir a la sopa o prendre fredes amb amanida. En estar ja ferides i preparades són perfectes per quan no es vol passar gaire temps a la cuina....

La Finestra sul Cel

1CHIA

Llavors de Xia BIO 100% Compostable

Llavors de xia ecològiques. Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut a Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir en amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans O preparar batuts....¡Ara en envàs 100% compostable!

Voelkel

VK036

BioZisch Guarana Cola bio

Beguda refrescant amb gas procedent de brollador amb guaranà i amb cafeïna natural. BioZisch Guaraná Cola de Voelkel deu el seu sabor delicadament aromàtic a un extracte d'herbes i espècies procedents de collita sostenible i agricultura ecològica. La cafeïna natural del guaranà proporciona l' efecte característic i estimulant de les begudes de cua. Els indis sud-americans ja sabien i apreciaven l'efecte vigoritzant de la planta de guaranà, que subministra energia per al cos i la ment durant moltes hores, ja que la cafeïna s'allibera gradualment.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FAINSA

Farina integral de blat sarraïn

Farina integral de blat sarraïn procedent de cultiu ecològic i envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....