• -30%

Sabó de mans i cara BIO 10l

Ref: BL024
Cantidad: 10.00
134,00 € 30% de descuento
93,80 €
Impostos inclosos
Quantitat
Últimes unitats en estoc
  • Bio
  • Vegan
Biolu

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard

Sabó de mans i cara ecològic fresc, personalitzat i d' acció immediata amb extracte de llimona, bugada, ylang ylang. glicerina vegetal. Aquesta barreja és un perfecte concentrat d' ingredients naturals, vitamines, extractes botànics i olis essencials, creant un producte únic i eficaç. Amb biolú tens una línia completa de productes ecològics en format granel, per ajudar així a salvar el nostre planeta i no generar residus. Omple la teva ampolla i evita el consum de plàstic!

Aqua, Coco-Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lavandula Hybrida Oil*, Cananga Odorata Flower Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Glycerin, Tocopherol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene**, Linalool**, Benzyl benzoate**, Benzyl salicylate**, Geraniol**, Farnesol**. **De aceites esenciales.

6 altres productes en la mateixa categoria:
Precio base -30%

Biolu

BL022

Gel i xampú BIO 10l

Gel i xampú ecològic en format granel, fresc, personalitzat i d' acció immediata amb extracte de menta, llimona i taronja. Aquesta barreja és un perfecte concentrat d' ingredients naturals, vitamines, extractes botànics i olis essencials, creant un producte únic i eficaç. El format granel és ideal per no generar residus i així ajudar a salvar el nostre planeta. Sobta al canvi amb Biolú!

Argital

AR134

Sabó per al tractament de taques BIO

El sabó per al tractament de taques ARGITAL produeix un efecte blanquejant gràcies a la seva escuma suau i delicada. L' àcid fític, substància natural rica en fòsfor que conté l' arròs i l' extracte de flor de camomila, ajuda la pell a mantenir-se blanca i sedosa. Producte sense conservants....

Preu base -10%

Argital

AR16

Gel íntim vegetal BIO

Gel íntim vegetal molt suau i amb un ph similar al vaginal. Sense conservants ni SLS....

Argital

AR12

Xampú amb pomera BIO

Xampú indicat per a cabells rossos o delicats. Sense conservants ni SLS....

Precio base -30%

Biolu

BL026

Gel i xampú sensitive BIO 10l

¡Gel i xampú sensitive ara en format granel! La millor forma per no generar residus i així salvar el nostre planeta. Aquest gel i xampú ecològic de Biolú , delicat i ric en extractes vegetals calmants és ideal per a persones amb pells especialment sensibles i per a nens, fins i tot molt petits (de fet, substitueix els dos productes per a nadons). D'acció immediata amb extracte de malva, eucalyptus, ylang ylang i tea tree (acció antibacteriana).

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

Vivani

VI015

Xocolata Blanc amb Arròs Inflat BIO

Cruixent arròs inflat recobert de cremós xocolata blanc. Per als amants dels sabors dolços i de sentir el cruixent entre les dents. Amb un toc de vainilla Bourbon. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1CASCO

Compota de castanya

Compota de castanya procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de raïm. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1POLIST

Polenta instantània

Polenta instantània d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....

La Finestra sul Cel

1PAUMA

Pa especial de blat germinat amb raïms passes, ametlles i dàtils

Pa germinat de blat amb passes, dàtils i ametlles. Elaborat sense llevat ni farina i amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Amb un baix contingut en greixos. Ideal com a substitut del pa tradicional o per a l' esmorzar. Producte pasteuritzat....

Germinal

GM005

Galletas sin gluten de cacao

Cruixent i deliciosa barreja de cacau i vainilla per alegrar els esmorzars i els berenars del dia a dia. Amb una divertida forma de dos colors, aquestes galetes sense gluten resulten ideals per als fans de les mescles dolces i sabroses. Amb ingredients de cultiu ecològic.