Cura i rentat de la roba

Descobreix els nostres productes orgànics respectuosos amb els teixits i amb el medi ambient, elaborats amb ingredients procedents d'agricultura ecològica i lliures de blanquejadors industrials o químics afegits.

Read more... Read less

Filtrar per

Biolu

BL004

Detergent roba clàssic BIO 1l

Cuida la teva roba i la teva pell amb el nostre detergent líquid ecològic per a tota mena de roba, blanca i de color. Detergent concentrat formulat amb ingredients d' origen vegetal altament biodegradables i respectuosos amb el medi ambient. Elimina eficaçment les taques difícils i garanteix una neteja impecable fins i tot a baixes temperatures sense afermar les peces. No conté abrillantadors òptics ni silicones que es dipositen sobre les fibres i puguin irritar la pell. Sense enzims. Aroma clàssic de Marsella.

Biolu

BL006

Suavitzant flor de la passió BIO 1l

Aroma únic i inconfundible amb notes florals i delicadament afruitats. Facilita el planxat i neutralitza les males olors. Una petita dosi aporta suavitat i fragància a la roba. Perfum que dura molt de temps i respecta la delicadesa de la pell. Per rentat a mà i a màquina.

Biolu

BL013

Detergent líquid rentadora peces delicades BIO 20l

Detergent ecològic neutre per a peces delicades, llana, cachemira, seda i lli. Perfumat amb oli essencial de bugada ecològic. Adequat per rentar roba delicada de nadó. El format granel és la millor manera d'evitar el consum de plàstic i no generar residus. Únete al cambio!

Precio base -30%

Biolu

BL014

Suavitzant flor de la passió BIO 20l

Suavitzant ecològic d' aroma única i inconfundible amb notes florals i delicadament afruutades. Facilita el planxat i neutralitza les males olors. Una petita dosi aporta suavitat i fragància a la roba. Olor d' acció duradora i respecta la delicadesa de la pell. Per rentat a mà i a màquina. Gràcies al fomat granel podràs omplir la teva ampolla en lloc de tirar-la, la visió d'una nova economia circular.