Detergent líquid rentadora peces delicades BIO 1l

Ref: BL005
Quantitat: 1.00
6,40 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
Biolu

Certificat per:

BIO

AIAB n ° 001.DA ITA n ° 80004

favorite_border Guardar per a més tard

Detergent neutre per a peces delicades, llana, caixet, seda i lli. Perfumat amb oli essencial de lavanda ecològic. Adequat per rentar roba delicada de nadó.

Aqua, Sodium coco-sulfate, Coco-glucoside, Sodium citrate, Cocamidopropyl betaine, Lavandula hybrida oil*, Sodium benzoate, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Linalool**. **de aceites esenciales naturales

* d' agricultura ecològica

A mano: disolver 60 ml en 5 litros de agua. Lavar y aclarar. En lavadora: dosis recomendada para 2,5 kg de ropa seca.

4 altres productes en la mateixa categoria:

Biolu

BL004

Detergent roba clàssic BIO 1l

Cuida la teva roba i la teva pell amb el nostre detergent líquid ecològic per a tota mena de roba, blanca i de color. Detergent concentrat formulat amb ingredients d' origen vegetal altament biodegradables i respectuosos amb el medi ambient. Elimina eficaçment les taques difícils i garanteix una neteja impecable fins i tot a baixes temperatures sense afermar les peces. No conté abrillantadors òptics ni silicones que es dipositen sobre les fibres i puguin irritar la pell. Sense enzims. Aroma clàssic de Marsella.

Biolu

BL013

Detergent líquid rentadora peces delicades BIO 20l

Detergent ecològic neutre per a peces delicades, llana, cachemira, seda i lli. Perfumat amb oli essencial de bugada ecològic. Adequat per rentar roba delicada de nadó. El format granel és la millor manera d'evitar el consum de plàstic i no generar residus. Únete al cambio!

Precio base -30%

Biolu

BL014

Suavitzant flor de la passió BIO 20l

Suavitzant ecològic d' aroma única i inconfundible amb notes florals i delicadament afruutades. Facilita el planxat i neutralitza les males olors. Una petita dosi aporta suavitat i fragància a la roba. Olor d' acció duradora i respecta la delicadesa de la pell. Per rentat a mà i a màquina. Gràcies al fomat granel podràs omplir la teva ampolla en lloc de tirar-la, la visió d'una nova economia circular.

Biolu

BL006

Suavitzant flor de la passió BIO 1l

Aroma únic i inconfundible amb notes florals i delicadament afruitats. Facilita el planxat i neutralitza les males olors. Una petita dosi aporta suavitat i fragància a la roba. Perfum que dura molt de temps i respecta la delicadesa de la pell. Per rentat a mà i a màquina.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

Frullà

NN006

Puré de pera Doypack

Puré de peres de cultiu ecològic sense conservants, additius ni sucre afegit, presentat en un còmode envàs amb tancament. Una nova manera senzilla i pràctica de menjar fruita en qualsevol moment del dia. Tres sabors per triar: poma; pera; illa, pera i arans. Ideal per a grans i petits, amants del sabor dolç del natural....

La Finestra sul Cel

1FRACO

Compota de maduixes

Compota de maduixes procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

Quinua Reial

QR029

Granola de cacau i coco bio 100% Plastic free

Granola de coco i cacau dulcificada únicament amb sirope d'arròs, amb una textura que recorda la granola elaborada a mà. Ideal per als que amaneixen el dolçor de la fruita tropical del coco amb el cacau pur 100%. Rica en fibra i certificada com Gluten Free i Vegan. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

iChoc

IC002

Choco Cookie - Chocolate vegano con galletas de cacao FAIRTRADE

¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.