• -5%

Multiusos BIO 1l

Ref: BL002
Quantitat: 1.00
6,45 € 5% de descuento
6,13 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
Biolu

Certificat per:

BIO

AIAB n ° 001.DA ITA n ° 80004

favorite_border Guardar per a més tard

Desgreixador perfumat multiusos amb oli essencial de taronja ecològica. Llest per usar, elimina qualsevol tipus de brutícia i actua a l'instant. Ideal per a totes les superfícies de cuina, rajoles, accessoris de bany, vidre i mobles.

Aqua, Alcohol denat, Caprylyl/capryl glucoside, Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil*, Cymbopogon flexuosus oil, Xanthan gum, Citral**, Limonene**. * ECOLÒGICS ** d' olis essencials naturals.

* d' agricultura ecològica

Polvoritzar sobre la superfície a netejar i assecar amb un drap de microfibra. No cal esbandir.

4 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -25%

Tiama Bio

TI002

Ambientador fragància Clizia

Difusor aromàtic Clizia-Ninfa dels oceans. Una fragància inspirada en els raigs del sol, amb un toc afruitat que barreja i recorda l'aroma de flors blanques i pomes daurades. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

Preu base -25%

Tiama Bio

TI001

Ambientador fragància Calipso

Difusor aromàtic Calypso-Ninfa del mar. Una fragància elegant i refinada per a moments de profunda implicació. Un delicat toc mediterrani, que recorda ací, pal de rosa i fulles de violeta. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

Preu base -25%

Tiama Bio

TI003

Ambientador fragància Esperia

Difusor aromàtic Esperia-Ninfa celestial. Una fragància energitzant amb un toc cítric i un cor floral que et dona una sensació assolellada i estiuenca. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

Preu base -25%

Tiama Bio

TI004

Ambientador fragància Teti

Difusor aromàtic Teti – Ninfa del mar. Una fragància apassionada amb un toc de delicats pètals que s'entrellacen amb una aroma floral. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

Preu base -5%

Vivani

VI038

Dark Nougat Croccante - Barrita de xocolata negre amb praliné i crocant d'avellana

La popular tableta de Xocolata Negre amb Praliné d'Avellana de VIVANI, en un pràctic format de barrita. Aquesta cremosa temptació ve acompanyada d'un crocant a base de tropes d'avellana torrada que li dona un toc cruixent a cada mossega. En no contenir llet de vaca, aquesta xocolata, ple a vessar d'avellanes, és apte per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARTOBA

Farina de força BIO

Farina de força que, gràcies al seu alt contingut en proteïnes, s' usa per a l' elaboració de pasta, pans especials i dolços, amb un procés de levitació llarg, com els panetons. Es pot utilitzar també per reforçar altres farines, fent que la massa sigui més elàstica. Està envasada en atmosfera protectora i els ingredients utilitzats en la seva elaboració procedeixen d'agricultura ecològi...

La Finestra sul Cel

1BREFA

Break d'espelta

Snack lleuger i cruixent fet amb espelta i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

Alce Nero

AN010

Fusilli de blat dur

Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....