Overnight oats 3 sabores

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

30 min

Preparació

Desayuno

Tipus

Desayuno

Categoria

Ingredients

Plátano y crema de cacahuete

1/3 vaso de copos de avena

2/3 vaso de bebida de avena en envase de vidrio

1 cda. de semillas de lino

½ plátano maduro

½ cdta. de canela

2 cdas. de crema de cacahuete

Toppings: rodajas de plátano, crema de cacahuete y cacahuetes troceados

Frutos rojos

1/3 vaso de copos de avena

2/3 vaso de bebida de avena en envase de vidrio

1 cda. de semillas de chía

1/3 vaso de frutos rojos (arándanos y frambuesas)

1 cdta. de sirope de arroz

Toppings: almendras y arándanos

Melocotón y yogur

1/3 vaso de copos de avena

2/3 vaso de bebida de avena en vidrio

1 cda. de semillas de chía

2 cdas. de yogur de soja

1 cdta. de cacao en polvo

1 cdta. de sirope de arroz

Toppings: pistachos, melocotón y yogur

Passos

Plátano y crema de cacahuete

1. Mezcla todos los ingredientes en una jarra y deja en la nevera al menos 4 h o toda la noche. Sirve con rodajas de plátano, crema de cacahuete y cacahuetes troceados por encima.

Frutos rojos

1. Para hacer la compota de frutos rojos, ponlos en un cazo con un par de cucharadas de agua. Cocina a fuego medio durante 5 minutos hasta que estén bien blandos. Luego aplástalos con un tenedor o con la batidora.

2. Mezcla todos los ingredientes en una jarra y deja en la nevera al menos 4 h o toda la noche.

3. Sirve con almendras y arándanos por encima.

Melocotón y yogur

1. Mezcla todos los ingredientes en una jarra y deja en la nevera al menos 4 h o toda la noche. Sirve con más yogur, trozos de melocotón y pistachos troceados.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1FREEFIA

Cops de civada sense gluten BIO 100% COMPOSTABLE

Cops de civada ecològics certificats com Gluten Free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient perfecte per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. ¡Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost!...

La Finestra sul Cel

1SEMILI

Semillas de lino BIO 100% compostable

Semillas de lino fuente de Omega 3 procedentes de cultivo ecológico. Ricas en ácidos grasos, proteínas y fibra, son ideales para enriquecer cualquier tipo de plato o añadir en panes y galletas. Molidas se pueden añadir a porridge, smoothies o a yogures vegetales. Envasado en atmósfera protegida para conservar todos sus nutrientes. Gluten free. ¡Ahora en envase 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

La Finestra sul Cel

1CHIA

Llavors de Xia BIO 100% Compostable

Llavors de xia ecològiques. Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut a Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir en amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans O preparar batuts....¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

BioCool

BC005

Arangrans congelats BIO

Arandrans congelats ecològics i d'origen europeu, llestos per consumir. Prepara un energètic batut o de topping en les teves tortites de avantatja i plàtan. En envàs de cartró.

BioCool

BC006

Frutos del bosque congelados BIO

Barreja de groselles vermella i negra, frambueses , arangrans i mores, d'origen ecològic i europeu. Llest per consumir, aquest mix de fruits vermells resulta una alternativa ideal per consumir antioxidants diàriament. Añádelo a tu batido o recorre a aquesta barreja per preparar una tarta gelada. En envàs de cartró.

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

6 altres productes en la mateixa categoria: