Gelat de Xocolata Demeter BIO 100g

Ref: RA002
Quantitat: 0.10
2,85 euros
Impostos inclosos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
  • Gluten free
Rachelli

Certificat per:

BIO

IT BIO 007 EU / non-EU Agriculture

favorite_border Guardar per a més tard

Quina millor manera de donar-li la benvinguda a l'estiu amb un gelat de xocolata? El de Rachelli és tot un delit per al teu paladar. 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just i amb el certificat fair trade. 

50% Leche de heno ETG**(leche**), nata**, azúcar moreno terciado**, jarabe de mandioca*, 6% cacao*, 2% chocolate negro* (pasta de cacao*, azúcar moreno*, manteca de cacao*, vainilla en polvo*), estabilizante: harina de algarroba*. *Ingredientes ecológicos, **ingredientes ecológicos y biodinámicos.

Al·lèrgens:

Conté lactosa. Pot contenir traces de fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Consérvese a -18°C.

kcal.209
kJ.873
Hidrats de carboni23
dels quals, sucres22
Proteïnes3,50
Greixos:11
de les quals, saturades7,30
Sal0,10
6 altres productes en la mateixa categoria:

NICE

NICE02

Helado de fresa pura formato tubo multipack BIO 5x60ml (cja 6 uds)

Nice revoluciona el mercado de helados orgánicos con su versión del helado de tubo más famoso. Nos presenta la alternativa bio con fresas, fresas y más fresas, hasta un 70%, un poco de azúcar de caña y zumo de limón. Toda la fruta es recién recogida y congelada de inmediato para conservar todos sus beneficios y sabor. De esta forma llega el 100% de la naturaleza a nuestro helado.

Naturattiva

NA006

Helado vegetal a base de coco con cobertura de chocolate bio

Si ja t'agradava el gelat tradicional cobert de xocolata, ¡al·lucinaràs amb el nostre gelat a base de coco! Ideal combinació entre la cremositat de la llet de coco i la textura rica i fosca de la xocolata. És 100% vegetal, ecològic i sense gluten.

NICE

NICE03

Polo manzana y fresa mulitpack BIO 5X45ml (cja 6 uds)

Nice nos presenta sus polos de fruta bio, una versión sencilla de manzana y fresas, pero con mucho sabor y con los mejores ingredientes. Manzanas Elstar de los Países Bajos, muy jugosas, dulces y afrutadas y fresas rojas, maduras y frescas. Cuando algo es bueno, no se necesita mucho más. ¡Una delicia para refrescarse del calor!

Precio base -30%

Quinua Reial

QR040

Gelat de cacau i quinoa reial veguen

¡Sorprèn-te amb el primer gelat de quínoa del mercat! Una combinació d'ingredients 100% ecològics que destaca per la intensitat del cacau més pur combinat amb la quínoa més autèntica. El resultat: un gelat lleuger molt cremós i deliciós apte per a persones veganes, certificat sense gluten i amb un baix contingut en greixos....

Casa Grande de Xanceda

XANCE011

Helado de Yogur Eco con Vainilla 3x100ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con vainilla está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vacas y vainilla 100% ecológica. Además, su formato en tarrina de 55g es muy práctico para los más peques de la casa. Estos helados contienen los fermentos activos naturales y saludables de este yogur ecológico. El resultado: ¡Un helado saludable y delicioso! es bajo en grasa, con sólo un 3% mg, así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Rachelli

RA007

Helado de Avellana BIO Demeter 100g

Quan arriba la calor i no hi ha res més que t'apeteixi... Opta pel gelat d'avellanes de Rachelli. Fet amb ingredients ecològics i de comerç just. El perfecte break per als més llaminers. Conservar a -18°C.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Naturattiva

NA005

Gelat vegetal a base d' arròs amb cobertura de xocolata bio

Gaudeix de la textura cremosa i el deliciós sabor d' aquest gelat vegetal amb cobertura de xocolata. La barreja entre la dolça beguda d'arròs i la xocolata fan una perfecta combinació per als més llaminers. Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, 100% vegetal i sense gluten. Inclou 4 unitats de 50g.

BioCool

BC005

Arangrans congelats BIO

Arandrans congelats ecològics i d'origen europeu, llestos per consumir. Prepara un energètic batut o de topping en les teves tortites de avantatja i plàtan. En envàs de cartró.

Casa Grande de Xanceda

XANCE014

Helado bombón de Yogur Eco con Fresa 3x85ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con fresas y chocolate de Casa Xanceda está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y con fresas y chocolate 100% ecológicos. Su cremoso interior y su crujiente cobertura de chocolate lo hace irresistiblemente delicioso. Además es bajo en grasa así que ¡disfrútalo sin remordimientos cuando más te apetezca!

Rachelli

RA014

Helado mini sorbetti 8u bio 30g

Disfruta de este delicioso helado italiano Mini Sorbetti de Gildo Rachellli. Una exquisita combinación de sabores en 8 unidades de 30g cada una. ¡Te encantará!

Casa Grande de Xanceda

XANCE009

Helado de Yogur Eco con Choco 500ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con chocolate está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y chocolate 100% ecológico. Una cremosidad única y su exquisito chocolate lo convierte en un auténtico placer saludable para los más golosos. Además es bajo en grasa así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Rachelli

RA011

Sorbete de Limón Demeter BIO 100g

Hi ha alguna cosa més refrescant i deliciós que un bon sorbet de llimona? Doncs el de Rachelli és perfecte per als teus digestions o simple moment de gaudi. Pots gaudir-lo sol o en companyia. És 100% ecològic i amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.