Gelat vegetal a base d' arròs amb cobertura de xocolata bio

Ref: NA005
Cantidad: 0.20
7,90 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Naturattiva

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Gaudeix de la textura cremosa i el deliciós sabor d' aquest gelat vegetal amb cobertura de xocolata. La barreja entre la dolça beguda d'arròs i la xocolata fan una perfecta combinació per als més llaminers. Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, 100% vegetal i sense gluten.

Inclou 4 unitats de 50g.

Beguda d'arròs* (49%)(aigua, arròs*(17%)), xocolata negra* (23%) (pasta de cacau*,sucre moreno de canya integral*,emulgent: lecitina de soja*), oli de coco*, sucre moreno de canya integral*,maltodextrina*,xarop de glucosa*,proteïnes de pèsol*, estabilitzants: goma guar*-goma garrofí*-goma xantana, extracte natural de vainilla*, sal marina.

Al·lèrgens:

Conté soja. Pot contenir traces de llet.

* d' agricultura ecològica

Consum directe. Conservar a temperatura no superior a -18°C.

kcal.302
kJ.1260
Hidrats de carboni34
dels quals, sucres25
Proteïnes2
Greixos:17
de les quals, saturades13
Fibra alimentària2,40
Sal0,09
6 altres productes en la mateixa categoria:

Casa Grande de Xanceda

XANCE016

Helado de Frambuesa bio 3x85ml (cja 8 uds)

Helado ecológico de frambuesa de Casa Grande de Xanceda con casi nada de calorías, para endulzar tus mejores sobremesas sin ningún tipo de remordimiento. Esta fruta que re-fresca está muy buena, es 100% ecológica y es perfecta para refrescarte las tardes de verano.

Naturattiva

NA001

Gelat vegetal de con a base de soja bio

¡Dale la bienvenida al verano con este delicioso Cono de helado vegetal con waffle! Elaborado con ingredientes procedentes de agricultura ecológica y naturalmente sin lactosa, es una perfecta opción para veganos. Incluye 4 unidades de 75g.

NICE

NICE03

Polo manzana y fresa mulitpack BIO 5X45ml (cja 6 uds)

Nice nos presenta sus polos de fruta bio, una versión sencilla de manzana y fresas, pero con mucho sabor y con los mejores ingredientes. Manzanas Elstar de los Países Bajos, muy jugosas, dulces y afrutadas y fresas rojas, maduras y frescas. Cuando algo es bueno, no se necesita mucho más. ¡Una delicia para refrescarse del calor!

Rachelli

RA014

Helado mini sorbetti 8u bio 30g

Disfruta de este delicioso helado italiano Mini Sorbetti de Gildo Rachellli. Una exquisita combinación de sabores en 8 unidades de 30g cada una. ¡Te encantará!

Naturattiva

NA004

Helado vegetal a base de arroz con frambuesa bio

El teu pròxim destí per a aquest estiu: ¡gelat vegetal amb salsa de frambuesa! La textura cremosa i el sabor irresistible, fan aquest gelat tot un gaudi per al teu paladar. 100% vegetal, gluten free i naturalment sense lactosa.

Naturattiva

NA007

Sandvitx gelat vegetal a base de coco BIO

Aquí tens el teu pròxim bàsic per a aquest estiu: El nostre deliciós sandvitx de gelat vegetal de coco! Una combinació plaent entre la galeta i el coco. Apte per a vegans, vegetarians i omnívors i naturalment sense lactosa. Inclou 8 unitats de 40g.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Rachelli

RA011

Sorbete de Limón Demeter BIO 100g

Hi ha alguna cosa més refrescant i deliciós que un bon sorbet de llimona? Doncs el de Rachelli és perfecte per als teus digestions o simple moment de gaudi. Pots gaudir-lo sol o en companyia. És 100% ecològic i amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

Casa Grande de Xanceda

XANCE015

Helado bombón de Yogur Eco con Vainilla 3x85ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con vainilla y chocolate está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y con vainilla y chocolate 100% ecológicos. Su cremoso interior de yogur de vainilla y su crujiente cobertura de chocolate lo hace irresistiblemente delicioso. Además es bajo en grasa así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Naturattiva

NA008

Helado vegetal de coco, cacao y virutas de coco BIO

Si ets un amant del coco, ¡aquest gelat és perfecte per a tu! A més, el cacau i les enganxes de coco li donen un toc encara més deliciós. A què esperes per provar-ho? 100% vegetal, naturalment sense lactosa gluten free.

Rachelli

RA004

Helado de Stracciatella Demeter BIO 100g

Deliciós gelat de stracciatella 100% ecòlogic de Rachelli. Gaudeix-ho a la platja, piscina o on tu prefereixes! Amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

BioCool

BC002

Espinacas congeladas BIO

Amb els nous espinacs congelats 100% BIO, prepara un deliciós pèsol d'espinacs amb passes sultanes i pinyons. Amb certificació ecològica, d'origen europeu i seguint uns mètodes de cultiu sostenibles, aquesta verdura congelada serà un "must" al teu congelador. Envàs de cartró.

Rachelli

RA002

Gelat de Xocolata Demeter BIO 100g

Quina millor manera de donar-li la benvinguda a l'estiu amb un gelat de xocolata? El de Rachelli és tot un delit per al teu paladar. 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just i amb el certificat fair trade.