Nut Roast

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

60 minutos

Preparació

Entrante

Tipus

Primer Plato

Categoria

Ingredients

1 cebolla morada grande y cortada a cubitos pequeños

2 zanahorias ralladas finas

1 puerro cortado pequeño

3 dientes de ajo a rodajas finas

100g de lentejas muy cocidas

180g de castañas cocidas y cortadas 

50 gramos de nueces tostadas

30 gramos de semillas de girasol tostadas

30 gramos de semillas de calabaza tostadas

30 gramos de semillas de sésamo negro tostadas

30g de arándanos secos, cortados por la mitad 

100g de pan rallado

150ml de caldo de verduras caliente

6 cucharadas de semillas de lino ( dejadas en remojo la noche anterior)

3 cucharadas de aceite de sésamo

Tomillo y romero troceados finamente

1 pizca de nuez moscada 

Ralladura de ½ naranja 

Sal y pimienta al gusto

1 pizca de pimentón dulce 

1 cucharada de miso de cebada 

Passos

1.Calentar una sartén grande con aceiteAgregar el ajo y luego la cebolla y saltear hasta que estén casi transparentes.

2.Incorporamos el puerro 5 minutos másBajamos el fuego y agregamos la zanahoria, el ajo, las lentejas, las castañas, las nueces y todas las semillas menos las de lino, los arándanos, las hierbas aromáticas, el pan rallado y las especias. 

3.Agregamos el caldo con la cucharada de miso y cocinar a fuego lento hasta que se absorba todo el líquido.

4.Apagamos el fuego e incorporamos la ralladura de naranja.

5.Trituramos las semillas de lino e incorporamos a la mezcla anterior, removiendo hasta que quede integradoLo vertemos en una bandeja para hacer pan, previamente engrasada o con un papel de cocina.

6.Horneamos entre 25-47 minutos a 170ª en un horno precalentado. 

card image

Patricia Restrepo

Directora de l' IME

@patriciarestrepomacrobiotica

Directora de l' Institut Macrobiòtic d' Espanya i consultora macrobiòtica
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1LENTIR

Llenties vermelles pelades 100% compostable

Llenties vermelles pelades procedents d' agricultura ecològica. Exòtiques i sabroses, aquest tipus de llegums són ideals per combinar amb cereals i llegums o condimentar amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomàs. Són un aliment nutritiu molt complet, molt riques en fibra i amb un alt contingut de proteïnes d'origen vegetal. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1GIRA

Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable

Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SEZU

Llavors de carbassa pelades BIO 100% compostable

Llavors de carbassa pelades procedents d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, fibra i proteïnes són ideals per enriquir qualsevol plat o utilitzar en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1DORATI

Llavors de lli daurat BIO 100% compostable

Llavors de lli daurat font d' Omega 3 procedents de cultiu ecològic. Riques en àcids grassos, proteïnes i fibra, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Mòltes es poden afegir a porridge, smoothies o a iogurts vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -10%

Slendier

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...