Mijo amb hortalisses i lledoner de miso

Ref: receta_240

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Ensalada

Tipus

Ensalada

Categoria

Ingredients

Para el mijo:

1 c.p de aceite de oliva

1 c.p de comino

200 g de mijo

2 c.s de semillas de sésamo

500 ml d' aigua

Para las hortalizas:

2 c.s de aceite de oliva

3 rabanitos

1 manzana

1 tomate

3 ramas de col kale

Vinagreta dulce:

3 c.s. de concentrado de manzana

1 c.s. de vinagre de arroz 

1,5 c.s. de aceite de oliva virgen extra 

1 c.s. shiro miso

Passos

1. Para el mijo, calentamos en una olla grande el aceite y doramos unos segundos el comino.

2. Añadimos el mijo y lo salteamos unos 2 minutos.

3. Seguidamente, introducimos el sésamo y enseguida el agua.

4. Tapamos y dejamos cocinar unos 20 minutos, rectificando de sal.

5. Preparamos la ensalada cortando a trozos pequeños los rabanitos, el tomate, la manzana y la kale.

6. Salpimentamos

7. Para preparar el aliño mezclamos el concentrado de manzana, el vinagre de arroz, el aceite de oliva y el miso blanco y removemos bien para que quede todo integrado. 

8. Una vez cocido el mijo, lo servimos temblado con la ensalada y lo aliñamos todo con nuestra vinagreta dulce.

9. Añadimos unas semillas de calabaza para darle un toque crujiente.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

6 altres productes en la mateixa categoria: