Polo de coco y frutos rojos

Ref: receta_232

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Postre

Tipus

Helado

Categoria

Ingredients

2 vasos de bebida de avena?

300 g de frutos rojos?

100 g de sirope de arroz?

1 puñado de arándanos y frambuesas congeladas

1 yogur de coco?

Passos

1. Trituramos la fruta junto con el sirope y la bebida de avena.

2. Vertemos la mezcla en los moldes de polo y congelamos mínimo durante 3- 4 horas.

3.Si queremos elaborar un polo con varios matices de colores podemos triturar una parte de la mezcla con yogur de coco, rellenar los moldes hasta la mitad y congelar durante media hora.

4. Incorporamos la otra mitad de la mezcla (más oscura) hecha con bebida de avena, sirope y la fruta triturada. Congelamos durante 3-4 h.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: