Mel de Manuka 500g (MGO 250+)

Ref: MH007
Quantitat: 0.50
70,99 €
Impostos inclosos
Quantitat
Manuka Health
favorite_border Guardar per a més tard

Miel de Manuka sin pasteurizar en formato 500g y contenido MGO 250+, originaria de Nueva Zelanda, que se diferencia de otras mieles por su contenido en Metilglioxal (MGO), un compuesto natural, responsable de su actividad y de gran parte de sus propiedades.

La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Miel de Manuka monofloral MGO 250+.

Certificado para contener al menos 250mg/Kg de metilglioxal.

No apte per a menors de 12 mesos. Conservar en lloc fresc i sec, per sota de 25?C.

kcal.335
kJ.1400
Hidrats de carboni82,10
dels quals, sucres82,10
Proteïnes0
Greixos:0
de les quals, saturades0
Sal0,03
6 altres productes en la mateixa categoria:

Manuka Health

MH011

Mel de Manuka 500g (MGO 550+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 500g i contingut MGO 550+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH013

Caramels amb mel de Manuka i llimona (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat amb el sabor natural fresc de la llimona i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

Manuka Health

MH004

Mel de Manuka 250g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH012

Caramels amb mel de Manuka i grosella negra (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat amb el sabor afruitat fresc de la grosella negra i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

Manuka Health

MH010

Mel de Manuka 250g (MGO 550+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 550+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH014

Caramels amb mel de Manuka i prodol (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat, el poder protector natural del prodol i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alta Alella

AA006

Vino Parvus syrah Alta Alella bio 750ml

Vino tinto mediterráneo de una variedad mediterránea y muy gastronómico, con un final fresco y moderno. Este exquisito vino es la versión más fresca y expresiva de la Syrah: frutos del bosque, notas balsámicas y especiadas.

La Finestra sul Cel

1SUKO

Surikogi

Maça de fusta que s'utilitza amb el suribachi per moldre i triturar llavors....

Quinua Reial

QR029

Granola de cacau i coco bio 100% Plastic free

Granola de coco i cacau dulcificada únicament amb sirope d'arròs, amb una textura que recorda la granola elaborada a mà. Ideal per als que amaneixen el dolçor de la fruita tropical del coco amb el cacau pur 100%. Rica en fibra i certificada com Gluten Free i Vegan. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Alce Nero

AN152

Tableta de xocolata amb un 75% de cacau

Tableta de xocolata amb un 75% de pur cacau ecològic cultivat a la regió de Talamanca, al sud-est de Costa Rica, i certificat com a Fair Trade. Perfecta per deleitar-se d'un moment de pau....

Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Preu base -10%

Argital

AR59

Argila verda activada

Argila amb extraordinàries propietats purificants i energètiques gràcies als oligoelements i sals minerals que posseeix. Un tònic ideal per a pells sensibles, capaç de remineralitzar i donar benestar a l'organisme. D' ús extern. 100% natural....

També podria interessar-li

Manuka Health

MH004

Mel de Manuka 250g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH005

Mel de Manuka 50g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 50g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recol·lectar i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.