Lasaña de espinacas BIO vegan & gluten free

Ref: 1LASASPI
Quantitat: 250 gr
4,40 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-007 Agricultura UE

favorite_border Guardar per a més tard

Autèntica lasanya d'espinacs 100% bio, vegana, sense gluten i ¡llista per menjar! Una combinació de fines capes de pasta, ragú elaborat amb soja texturitzada i tomàquets amb beixamel vegetal. Escalfar i... ¡llest per gaudir de l'autèntic sabor de la lasanya italiana!

Preparat alimentari de verdures* (56%) [aigua, espinacs (16%)*, col ritzada* (13%), pastanaga* (8%), api*, cops de soja*, ceba*, oli d'oliva verge extra*, beguda vegetal de soja* (aigua, soja*, sal, all*, romaní*, pimentó*, pebre negre*], salsa vegetal* (34%) [beguda vegetal de soja (aigua, soja*, sal), farina d'arròs*, oli de gira-sol*, sal, nou moscada*, pebre negre*], salsa vegetal* (34%) [beguda vegetal de soja (aigua, soja*, sal), farina d'arròs*, oli de gira-sol*, sal, nou moscada*, pebre negre*], salsa vegetal* (34%) [beguda vegetal de soja (aigua, soja*, sal), farina d'arròs*, oli de gira-sol*, sal, nou moscada*, pebre negre*], salsa vegetal* (34%) [beguda vegetal de soja (aigua, soja*, sal), farina d'arròs*, oli de gira-sol*, sal, nou moscada*, pebre negre*], salsa vegetal* (34%) [beguda vegetal de soja (aigua, soja*, sal), farina d'arròs*, oli de gira-sol*, sal, nou moscada*, pebre negre*], salsa vegetal* (34%) [beguda vegetal de soja (aigua, soja*, sal), farina d'arròs*, oli de gira-sol*, sal, nou moscada*, pebre negre*], salsa pasta alimentària de blat de moro i arròs* (10%) (farina de blat de moro*, farina d'arròs*).

Al·lèrgens:

Contiene soja y apio. Puede contener trazas de frutos de cáscara, mostaza, sésamo y altramuces. Envasado en atmósfera protectora.

* d' agricultura ecològica

AL FORN: escalfar el forn a 180° C, col·locar el producte en una safata apta per a forn, i col·locar la safata sobre la reixeta a la part central del forn. Fornejar la lasanya durant 5-10 minuts. AL MICROONES: perforar el film i escalfar durant aproximadament 2 minuts.

1 altre producte en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1LASAVER

Lasaña de verduras vegan & gluten free BIO

Et traiem la primera lasanya 100% bio, vegana, sense gluten i llista per menjar! Una combinació de fines capes de pasta, ragú elaborat amb soja texturitzada, tomàquets i beixamel vegetal. Escalfar i... ¡llest per gaudir de l'autèntic sabor de la lasanya italiana! ...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Quinua Reial

QR006

Grano rojo de quinoa real bio 100% Plastic Free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Alce Nero

AN217

Espaguetis d' espelta integral

Espaguetis elaborats exclusivament amb espelta integral italiana cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

Yipsophilia

Y18

Crema dermohidratant 100 ml

Nodreix i equilibra. Tot tipus de pell. Aquesta emulsió orgànica hidrata i dóna suavitat a la pell de la cara i el cos respectant les seves funcions naturals. Els extractes de centella i equiset aporten bioactius que milloren ràpidament l' aspecte de la pell flàcida. No greix el rostre. ...

Ose Bio

VITAFR012

Mantequilla Ose Bio 250g

La mantequilla suave de Osé Bio de producción 100% ecológica, es un ingrediente perfecto para cualquier momento.