Mochi amb calabacín, pastanaga i daikon

Ref: receta_95

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Aperitivo

Tipus

Aperitivo

Categoria

Ingredients

  • 40 g de daikon seco
  • 1 zanahoria
  • ½ calabacín
  • 3 c.s. salsa tamari
  • 2 c.s. mirin 
  • 1 c.s. concentrado de manzana
  • 1 c. de caldo en polvo 
  • 1 c.s. aceite de sésamo

Passos

1. Lavamos y remojamos el daikon durante unos 15 minutos. escurrimos y reservamos.

2. Preparamos el condimento. En un bol mezclamos el tamari con el mirin, el concentrado de manzana el caldo en polvo con 3 cucharadas de agua. Reservamos.

3. En un wok o sartén salteamos el daikon con aceite durante unos minutos.  añadimos la zanahoria y el calabacín y seguimos cocinando durante unos minutos más.

4. Añadimos el condimento y seguimos cocinando hasta que no se haya evaporado todo el caldo.

5. En una sartén ponemos el mochi y lo tostamos ligeramente, le damos la vuelta y cocinamos un par de minutos más, volvemos a darle la vuelta y cocinamos hasta que cada lado se tueste un poco y el mochi se ablande.

6. Bañamos el mochi con un poco de salsa de soja y lo servimos en un plato junto con la verdura salteada. 

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1DAI

Daikon seco 100% COMPOSTABLE

El daikon sec són arrels òptimes tant crues com cuites ideals per a sopes, estofats, salses i amanides....

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1MIRIN

Mirin (vi d'arròs) 250 ml

El Mirin és un vi d'arròs molt dolç ideal per a la cocció d'algues i verdures al costat de la salsa de soja. Ideal per elaborar sushi o per escalfar una freda jornada d'hivern amb una deliciosa beguda similar al ponxo. Per elaborar-la, afegeix mirin a té Mueviendo. ...

Alce Nero

AN229

Cubitos de caldo vegetal BIO

El millor brou de verdures ecològiques, com si ho fessis nou fet a casa, però amb la practicitat de tenir-lo a mà en 10 cubitos monodosis. Sense oli de palma, aquest concentrat s'ha elaborat amb ceba, pastanaga, api i julivert d'agricultura ecològica. Ideal per a sopes, brou, arrossos, pasta i amanir qualsevol plat....

6 altres productes en la mateixa categoria: