Barrita sense gluten de quinoa farcida de cacau

Ref: GM030
Cantidad: 0.18
3,95 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
Germinal

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Barrita de quinoa farcida d'autèntica crema de cacau, és un tentempié ideal per prendre a qualsevol moment del dia. Sabrosa i riquíssima, ¡no et podràs resistir! Certificada sense gluten.

* Crema de cacao al 35% (* azúcar de caña, * aceite de girasol, * avellanas, * cacao magro en polvo 9%, * manteca de cacao, * extracto de vainilla), * azúcar de caña, *harina de quinoa 7,5%, * harina de arroz, * almidón de patata, * almidón de maíz, * aceite de girasol, * huevos, * sirope de glucosa-fructosa de maíz, * almidón de arroz, * harina de maíz, * manteca de cacao, * fibra de manzana, espesantes (*goma de arábiga, * goma guar),* yema de huevo, sal, gasificantes (tartratos de potasio, carbonatos de sodio), * aroma natural de vainilla, emulgente: *lecitina de girasol, * zumo de limón.

Al·lèrgens:

Puede contener soja, mostaza y otros frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Almacenar a temperatura ambiente, lejos de la luz y en un lugar seco

kcal.483
kJ.2022
Hidrats de carboni64
dels quals, sucres29
Proteïnes5
Greixos:22
de les quals, saturades6,50
Fibra alimentària4,40
Sal0,56
6 altres productes en la mateixa categoria:

Germinal

GM014

Galetes integrals sense gluten amb civada

Galetes integrals de civada sense gluten elaborades amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. La farina integral de civada ens aporta un sabor a torrat i un cruixent deliciós. Riques en fibra, són ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal en l'esmorzar o en el berenar.

Germinal

GM008

Galetes sense gluten de quinoa farcides de crema de cacau

Delicioses galetes de quinoa farcides d' autèntica crema de cacau elaborades amb ingredients ecològics. Una combinació explosiva de quinoa i cacau per als amants de les galetes més sabroses. Certificades sense gluten.

Germinal

GM009

Galetes sense gluten farcides de crema d'aranyes

Riques galetes d' arròs i blat de moro farcides de crema d' arandans. Amb ingredients 100% d'origen ecològic, aquestes sabroses galetes són a més certificades gluten free. El plaer ideal per als amants dels fruits vermells.

Germinal

GM001

Galetes sense gluten farcides de crema de cacau

Galetes farcides d' una intensa crema de cacau i amb ingredients de cultiu ecològic. Ideals per als amants de la xocolata gràcies a la seva doble ració de cacau. Certificades com Gluten Free.

Preu base -10%

Germinal

GM015

Galetes sense gluten de civada amb cacau

Galetes de civada sense gluten amb cacau elaborades amb ingredients procedents de cultius ecològics. La formulació amb farina integral de civada ens aporta un sabor a torrat i cruixent que combinen de manera excepcional amb el dolçor del cacau. Riques en fibra, són ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal en l'esmorzar o el berenar.

Preu base -10%

Germinal

GM006

Galetes sense gluten amb iogurt

Galetes preparades amb iogurt elaborades amb ingredients de cultiu ecològic. Sense gluten i ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Argital

AR2

Dentífric bital especial menta BIO

Efecto refrescante con aceite esencial puro de menta. Los dentífricos Argital son totalmente naturales y orgánicos, no contienen conservantes, colorantes, flúor, SLS, edulcorantes.

Vivani

VI029

Xocolata Negre 99% Panamà amb sucre de coco BIO

Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI045

Xocolata amb Llet per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata amb llet de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. Contingut en cacau: 35 %. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1GIRA

Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable

Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Sunnita

3SUNI

Tahín sunita 3kg

El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...

Alce Nero

AN207

Tallarins de blat dur

Tallarins de blat dur provinent de l' altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d' Itàlia. Les varietats cultivades, entre les quals hi ha Senatone Capelli, SImeto i Quadrato, estan elaborades seguint un rigorós procés productiu que permet obtenir una pasta ecològica de sabor únic i inconfundible....

També podria interessar-li

Le Moulin du Pivert

LMP005

Cookies farcides de xocolata bio

Cruixents i sabroses galetes farcides de pur xocolata negra dirigides als amants dels dolços saludables. Elaborades amb ingredients 100% ecològics, sense oli de palma i sense ou. Un caprici per al paladar nº 1 a França presentat en un còmode format individual per emportar-te'l on vulguis....

Germinal

GM029

Tartaleta sense gluten de cacau i quinoa

Les tartaletes de cacau i quinoa sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el farciment de xocolata li dóna el toc dolç perfecte. Certificat gluten free i sense llet.