Tortilla vegana amb tofu

Ref: receta_306

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Proteína vegetal

Tipus

Segundo Plato

Categoria

Ingredients

1 puerro

2 zanahorias pequeñas

100 g de tofu

Shoyu

AOVE

1/2 taza de harina de garbanzos

1 taza de agua

1 cucharita de cúrcuma

Pimienta negra

Tomillo

Passos

1. Picamos el puerro y rallamos las zanahorias. 

2. Machacamos el tofu con un tenedor y lo aliñamos con aceite, shoyu y tomillo, reservamos.

3. Salteamos la verdura en una sartén con un poquito de aceite durante unos 5 minutos, añadimos la sal y el tomillo.

4. Añadimos el tofu y cocinamos unos minutos más.

5. Mezclamos la harina con el agua, la sal, la cúrcuma y la pimienta.

6. Incorporamos la verdura salteada con el tofu.

7. En una sartén caliente untada con aceite vertemos la mezcla de la tortilla, cocinamos a fuego medio unos 5 minutos, le damos la vuelta a la tortilla con un plato y seguimos cocinando unos 5 minutos más.Nota: el fuego no tiene que estar ni muy alto (para que no se pegue) ni muy bajito para que cuaje adecuadamente. Si la tortilla es muy alta puede que necesite más tiempo, e incluso tendrás que darle un par de vueltas más.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FACE

Farina de cigrons

Farina de cigrons caracteritzada pel seu alt contingut en fibra i la seva composició rica en cereals. Perfecta per elaborar qualsevol recepta dolça o salada....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -10%

Slendier

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...