Arròs caldós amb porros i tofu

Ref: receta_289

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer plato

Tipus

Cereal

Categoria

Ingredients

2 puerros

1 puñado de shiitakes

Un chorrito de aciete

1 bloque de tofu

250 gr de arroz 

1 cucharada de miso 

Passos

1. Pica los puerros en daditos finos y filetea la shiitake.

2. Saltea las setas en una sartén amplia de fondo grueso con un poco de aceite y una pizca de sal durante 4 minutos.

3. Incorpora el tofu picado en daditos y saltea otro minutos más.

4. Añade el puerro y otra pizca de sal y saltea durante 2 minutos removiendo constantemente.

5. Añade el arroz cocido y mezcla todo bien.

6. Disuelve el miso en 2 tazas de agua. Incorpóralo a la cazuela y deja que se cocine todo junto a fuego suave y tapado durante 5 minutos para que liguen bien todos los sabores    

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1RIOT

Arròs integral rodó

Arròs integral rodó d' agricultura ecològica inclòs en una completa gamma d' arrossos italians amb diferents varietats: integral, blanc, rodó, llarg, selvàtiu, negre i aromàtic thai. Perfecte per combinar amb qualsevol condiment....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

6 altres productes en la mateixa categoria: