Nutricionalment Perfectes: Polenta de blat de moro

Ref: receta_281

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Cereales

Categoria

Ingredients

  • 1 puerro
  • Oli d' oliva 
  • Tofu natural sin gluten 
  • Polenta de Maíz
  • Comino
  • Agua 
  • Maíz dulce
  • Pesto vegano
  • Piñones 
  • Sal

Passos

1. Cortar el puerro

2. Cortar en daditos el tofu

3. En una olla añadir una cucharada de aceite de oliva, el puerro cortado y 1 cucharada de comino

4. Añadir el agua a la mezcla y dejar cocer unos 10 minutos con un poco de sal.

5. Agregar el maíz dulce y el tofu, dejar hervir un poco más.

6. Añadir 100 gr de polenta de maíz hasta conseguir una pasta 

7. Decorar con el pesto vegano y los piñones 

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1POLIST

Polenta instantània

Polenta instantània d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....

La Finestra sul Cel

1PEST

Pesto vegetal BIO

Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

6 altres productes en la mateixa categoria: