La Finestra sul Cel
1FAFA
Farina d' espelta 500 gr
Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....
Fàcil
Dificultat1 hora
PreparacióPostre
TipusIndividual
Categoria1. Para 9 muffins. Poner en un bol la harina de espelta con la maicena y el bicarbonato.
2. Añadir las semillas de amapola y la ralladura de un limón. Mezclar.
3. En un bol, mezclar el aceite de girasol, la bebida de arroz, el zumo de manzana y el zumo de medio limón. Batir.
4. Agregar a la mezcla anterior y mover hasta conseguir una textura homogénea.
5. Untar con aceite un molde y rellenar con la mezcla.
6. Hornear a 170º durante 20 minutos.
7. Para la cobertura, mezclar en un bol la compota de cítricos y el sirope de arroz.
8. Desmoldar los muffins y ponerles la cobertura.
9. Decorar con ralladura de limón y semillas de amapola.
La Finestra sul Cel
1FAFA
Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....
La Finestra sul Cel
1SEMAPA
Llavors d' amapola de cultiu ecològic, riques en fibra i fonts de proteïna. Excel·lents per afegir a amanides i plats de pasta així com guarnir productes de fleca, galetes, pa i pams amb un resultat atractiu i deliciós. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
1BEAV
Deliciosa beguda de avantatja de cultiu ecològic sense sucre afegit. És una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Sense lactosa.
Voelkel
VK003
Refrescant suc elaborat amb illes ecològiques madurades al sol, procedents d'agricultura biodinàmica i certificades amb el segell Demeter ¡Un deliciós acompanyament per a moment del dia! Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....
La Finestra sul Cel
1MARIZ
Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....
La Finestra sul Cel
1CITCO
Compota elaborada con un 60% de fruta ecológica ideal para untar en tostadas y combinar con crema de sésamo o de cacauete. Una mezcla de naranja, limón y mandarina con un toque ácido perfecta para los amantes de las frutas cítricas. Sin azúcares añadidos....
La Finestra sul Cel
1AMIDO
Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....