Amanida amb tofu macerat i llavors de xia

Ref: receta_94

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Ensalada

Tipus

Proteína

Categoria

Ingredients

  • 1 bloque de tofu
  • 1 lechuga
  • 1 pepino
  • 1 zanahoria
  • Hinojo fresco
  • Rábanos
  • Maíz cocido
  • Semillas de chía
  • Perejil cortado fino

 

Para el macerado:
 

  • 1 taza de agua
  • 4 cucharadas de shoyu
  • Laurel
  • Tomillo
  • 1 cucharada de aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • 1 cucharada de vinagre
  • Ajo al gusto

Passos

1. Cortar el bloque de tofu a dados.2. Preparar el macerado mezclando todos los ingredientes en una fuente de cerámica o vidrio y dejar el tofu en maceración durante 2-3 horas.3. Preparar la ensalada lavando la zanahoria, el pepino, los rábanos y la lechuga con abundante agua. Añadir el maíz cocido.4. Escurrir el tofu y mezclarlo con la ensalada.5. Moler las semillas de chía y Espolvorear el polvo por encima6. Decorar con hinojo y perejil.7. Aliñar al gusto y servir.
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

1CHIA

Llavors de Xia BIO 100% Compostable

Llavors de xia ecològiques. Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut a Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir en amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans O preparar batuts....¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: