Sushi de pipí macerat amb guacamole i salsa de iogurt

Ref: receta_81

Medio

Dificultat

1 hora

Preparació

Aperitivo

Tipus

Sushi

Categoria

Ingredients

  • 1 pepino
  • 1 aguacate
  • 1 diente de ajo
  • ½ cebolla tierna
  • Hoja tostada de nori
  • Limón
  • Cilantro
  • ½ zanahoria
  • ½ nabo

Passos

1. Cortar el pepino con la mandolina y macerarlo con un poco de vinagre de arroz y sal hasta que se ablande el pepino.2. Cortar la zanahoria y el nabo a tiritas y escaldar 2 minutos.3. Picar el guacamole, la cebolla tierna, el ajo y aliñar con zumo de limón y cilantro. Reservar.4. En una esterilla de sushi forrada con papel film, colocar el pepino macerado y sobre él el guacamole. Poner encima el alga nori, la zanahoria y el nabo escaldados y enrolllar el sushi.5. Para preparar la salsa de yogur, mezclar yogur cremoso de soja, ralladura de limón, vinagre de umeboshi y un poco de pimienta.
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori torrada d' origen ecològic, ideal per a l' elaboració de tot tipus de sushi vegetal. De color negre i sabor delicat, també es pot utilitzar com a condiment o per embolicar cereals i verdures. ¡Elabora un deliciós sushi amb aquesta alga de primera qualitat!...

6 altres productes en la mateixa categoria: