Seitán agredolç

Ref: receta_73

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Segundo

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

  • 1 paquete de seitán
  • Aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • Shoyu
  • Vino blanco
  • Finas hierbas
  • Compota de cítricos
     

Passos

1. Macerar el seitán en vino blanco, shoyou y finas hierbas.

2. Dorar por lado y lado.

3. Diluir un poco de compota de cítricos en agua.

4. Calentar y servir sobre el seitán.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Aliment elaborat a base de blat. Amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix en greixos, el seità natural és un producte ideal per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una textura únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1CITCO

Compota de cítricos

Compota elaborada con un 60% de fruta ecológica ideal para untar en tostadas y combinar con crema de sésamo o de cacauete. Una mezcla de naranja, limón y mandarina con un toque ácido perfecta para los amantes de las frutas cítricas. Sin azúcares añadidos....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: