Crepes dolces de blat sarraïn

Ref: receta_59

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Esmorzars

Tipus

Esmorzars

Categoria

Ingredients

  • 1 vaso de harina de trigo sarraceno
  • 1 vaso de bebida vegetal de avena
  • Una pizca de vainilla en polvo
  • Aceite de coco


 

Passos

1. Mezclar la harina  con la vainilla y la bebida vegetal.

2. Pincelar con unas gotas de aceite de coco una sartén ancha o una crepera. Verter un cucharón con la pasta y esparcir con una cuchara o con una espátula. Esperar a que se haga por la cara de abajo y, con una espátula fina, desenganchar los bordes. Pasar a un plato plano y poner otra vez en la sartén o crepera dándole la vuelta

3. Rellenar con: compota de fruta, crema de cacahuete, crema de algarroba o de cacao, fruta fresca o cocida, etc…

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FAINSA

Farina integral de blat sarraïn

Farina integral de blat sarraïn procedent de cultiu ecològic i envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1BEAV

Beguda de avantatja 1l

Deliciosa beguda de avantatja de cultiu ecològic sense sucre afegit. És una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Sense lactosa.

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

6 altres productes en la mateixa categoria: