Quinua Reial amb cigrons i porros

Ref: receta_24

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

  • 1 taza de Quinua Real
  • 1 taza de garbanzos cocidos
  • 2 puerros (cortados a lo largo y lavados y cortados finos)
  • 3 c.s. de maíz
  • Oli d' oliva
  • Shoyu
  • Comino

Passos

1. En una cazuela de doble fondo, saltear los puerros con unas gotas de aceite de oliva y una pizca de sal marina, sin tapa, durante 5-7 minutosLavar la quinoa real varias veces con agua fría y añadirla a los puerros, junto con el maíz, una pizca de comino y dos tazas de agua.

2. Llevar a ebullición, reducir el fuego al mínimo y cocer tapado durante 15 minutos.

3.Añadir los garbanzos cocidos, mezclar con cuidado y servir. Puede comerse frío o caliente.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Quinua Reial

QR004

Gra blanc de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1CECI

Cigrons 100% compostable

Els cigrons són una de les llegums més nutritives que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més infinitud d'usos, en sopes, menestres, com guarnició de plats o combinats amb altres llegums. Procedents d' agricultura ecològica, són també perfectes per a l' elaboració de farina de cigrons o hummus. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

6 altres productes en la mateixa categoria:

Frullà

NN026

Baby Frullà puré de manzana, arándanos y avena 100gr

Puré de manzana, arándanos y avena, primer Frullà con cereal y además gluten free!!!!  Procedentes de cultivo ecológico sin conservantes, aditivos ni azúcar añadido. Presentado en un práctico envase con cierre para disfrutar en cualquier momento del día. Ideal como merienda o desayuno para los más pequeños .