Tamari biològic 250 ml

Ref: 1TAMA
Quantitat: 250 ml
6,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

Agricultura NO UE. Producido en Japón

favorite_border Guardar per a més tard

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

Habas de soja* (45%), agua, sal marina, shochu* [destilado de arroz] (2,54%) (agua, arroz fermentado*, sal). Alcohol: 1,9 – 2,5 % vol. *agricultura ecológica.

Al·lèrgens:

Contiene soja. Puede contener trazas de soja y derivados.

* d' agricultura ecològica

Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad.

kcal.83
kJ.354
Hidrats de carboni6,5
dels quals, sucres0,5
Proteïnes14
Greixos:0,0
de les quals, saturades0,0
Fibra alimentària0,7
Sal12,93
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

2GOMES

Gomasio BIO 300 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. En format 300 grams, ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

Argital

AR134

Sabó per al tractament de taques BIO

El sabó per al tractament de taques ARGITAL produeix un efecte blanquejant gràcies a la seva escuma suau i delicada. L' àcid fític, substància natural rica en fòsfor que conté l' arròs i l' extracte de flor de camomila, ajuda la pell a mantenir-se blanca i sedosa. Producte sense conservants....

La Finestra sul Cel

1RIRO

Arròs integral vermell selvàtic

L' arròs integral vermell selvàtic, procedent d' agricultura ecològica, és ideal per a l' elaboració de receptes exòtiques o com a guarnició de molts tipus de plats. És perfecte per combinar amb qualsevol condiment com l'oli extravirgeixen d'oliva, el gomasi o la salsa de soja i està inclòs en una completa línia d'arrossos especials amb l'arròs basmati blanc, l'arròs basmati integral, e...

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.

La Finestra sul Cel

1VIBALMO

Vinagre balsàmic de Mòdena BIO

Vinagre balsàmic de Mòdena elaborat amb raïms d' agricultura ecològica. Ideal per afegir en amanides i donar-li un sabor i una cremositat excepcional....

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....